Mario Joy a lansat cel mai nou single, extras de pe viitorul album “This is me” : „Bad habit” are un vibe pozitiv, te îndeamnă la dans


Intră acum și în grupul de

Mario Joy a lansat, marți,  cel mai nou single intitulat “Bad Habit (Badonkadonk)” ce vine la pachet cu un video foarte dinamic pe măsura energiei piesei, a anunțat Ionut Bejinariu, managing director „JHaps Records” ,”ShowMania Agency”.

Potrivit acestuia, artistul a anunţat ca îl va lansa în ziua în care v-a depaşi un milion de followers pe Shazam şi s-a ţinut de cuvant.

Bejinariu notează că piesa “California” i-a adus în anul 2016 locul 3 în topul audienţelor radio/tv din România, locul 1 la radiouri din peste 20 de ţări precum Rusia, Turcia, Bulgaria şi multe altele din Europa de Sud-Est, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, un contract cu Ultra Records/ Sony Music şi lista continuă.

 “Bad habit este o piesă plină de energie care cu siguranţă te face sa dai din cap. Are un vibe pozitiv, te îndeamnă la dans, iar videoclipul consider că se potriveşte foarte bine cu atmosfera piesei. Just play it!!!”, a spus Mario Joy.

În luna aprilie Mario Joy îşi va lansa primul album intitulat “This is me”,  piesa “Bad habit” fiind un extras pe single al acestuia.(N.B.)


Intră acum și în grupul de