Zilele Fanilor LEGO, în perioada 21-23 aprilie, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

La Shopping City Suceava se vor desfășura în perioada 21-23 aprilie a.c. Zilele Fanilor LEGO®.

”Cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor #LEGO într-un cadru special amenajat, la Shopping City Suceava, unde vor putea să admire cele mai originale şi complexe constructii realizate din milioane de piese LEGO.

Pe o suprafață impresionantă vor putea fi admirate machete originale realizate de membrii Asociației Brickenburg, precum și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării. Intrarea este gratuită”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa citată precizează că în plus, în cadrul expoziţiei vor avea loc şi ateliere de joacă unde copiii își pună creativitatea în valoare şi se pot juca gratuit exclusiv cu piese de construcție LEGOTM.

”Atelierele de joacă pun la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite.

În spațiul de joacă pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani, vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați. Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi.

Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate”, se mai menționează pe pagina evenimentului.

Zilele Fanilor Lego vor avea loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 09:00 – 21:00, în zona magazinului Pepco.

În spațiul atelierelor de joacă se pot juca simultan maxim 30 de copii. Grupurile organizate se pot programa la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de