FOTO Aproximativ 250 de bicicliști au luat startul la cea de-a VI-a ediţie a concursului MTB Dragomirna powered by ASSIST


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 250 de bicicliști, de toate vârstele, au luat startul la cea de-a VI-a ediţie a concursului MTB Dragomirna powered by ASSIST, cel mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina.

Evenimentul a fost organizat de magazinul de biciclete Monti Cond Serv și s-a adresat atât profesioniștilor, cât și persoanelor care au dorit să se bucure de o aventură de neuitat alături de prieteni și familie, în peisajul superb al pădurii din Dragomirna.

Bicicliștii au fost întâmpinați, în mod tradițional, de către viceprimarul comunei Dragomirna, Radu Reziuc, tinere îmbrăcate în port național strecurându-se printre concurenți pentru a-i servi cu colaci și sare.

Potrivit organizatorilor concursului, bicicliștii au putut opta pentru unul din cele 4 trasee special amenajate pentru a corespunde tuturor categoriilor de vârstă și pregătire.

Astfel, la Traseul Lung, de aproximativ 50 km, au participat 44 de bicicliști care practică sportul la un nivel de dificultate mai ridicat, aceștia având de străbătut drumurile forestiere din preajma Mănăstirii Dragomirna.

Traseul Scurt, de aproximativ 35 km, s-a adresat celor care au o mai bună pregătire în tainele pedalatului, 134 de persoane alegând să concureze la această categorie.

Pe un traseu cu o lungime de aproximativ 14 km au concurat 26 de echipe formate din părinte și copil, Traseul Family fiind marcat pe drumuri forestiere, pietruite sau doar pământ, cu trafic inexistent.

De asemenea, 18 copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani au concurat pe un traseu special amenajat, cu o lungime de aproximativ 1.5 km, Traseul Kids fiind creat în zona Camping Dragomirna.

Înainte de a lua startul, fiecare participant la concurs a primit un pachet de start care a inclus: tricou, cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel și alte produse benefice activității de cliclism.

Anul acesta s-a alăturat în susținerea acestui concurs și compania suceveană ASSIST Software, în calitate de sponsor principal al evenimentului și promotor al mișcării și stilului de viață sănătos.

Astfel, compania a fost reprezentată în cadrul competiției de peste 40 de bicicliști ai clubului ASSIST Biking Club, care s-au aliniat cu entuziasm, la linia de start, alături de toți iubitorii de mișcare.

Pentru ediția din acest an a concursului MTB Dragomirna powered by ASSIST au fost pregătite premii în valoare totală de peste 10.000 lei, dar și numeroase surprize din partea organizatorilor și sponsorilor, pentru ca fiecare persoană să aibă parte de o experiență memorabilă.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de