Sucevencele și-au etalat frumusețea și feminitatea, la cea de-a doua ediție a Paradei SkirtBike


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 50 de doamne și domnișoare pasionate de mersul pe bicicletă și iubitoare de frumos și-au dat întâlnire, duminică după-amiază, pe esplanada din fața Casei de Cultură din municipiul Suceava, la cea de-a doua ediție a Paradei SkirtBike Suceava.

Biciclistele au purtat ţinute cochete, pline de feminitate, iar bicicletele au fost frumos ornate cu flori de camp, coronițe și coșulețe chic.

Parada s-a desfăşurat pe traseul Casa de Cultură (esplanadă) – Bulevardul 1 Mai – Bulevardul George Enescu – str. Marăşti – str. Mihai Eminescu – Casa de Cultură (esplanadă) – Padrino Lounge.

Pe tot traseul, doamnele și domnișoarele au fost atent supravegheate de echipajele de Poliție și Jandarmerie, dar și de bicicliști.

Organizatoarele evenimentului, Ana Maria Cojocaru și Georgiana Florea, au declarat, pentru NewsBucovina, că evenimentul este o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană și își dau frâu liber imaginației cromatice și bunului gust vestimentar.

„Promovăm frumusețea pe bicicletă, dar în același timp dorim să tragem și un semnal de alarmă că suntem și noi în trafic, prin frumusețea și feminitatea noastră”, a spus Georgiana Florea.

Ea a mai arătat că Parada SkirtBike se organizează în acest an în 17 orașe, între care și Suceava, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă.

„Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională, contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe”, au mai arătat organizatoarele Paradei SkirtBike Suceava.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de