Alexandru Băișanu despre filmul în care hrănește calul cu pepene: A fost o chestiune simpatică


Intră acum și în grupul de

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a explicat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că a postat filmul în care hrănește cu pepene calul său, într-un mod inedit, pentru că i s-a părut o chestiune simpatică.

El a spus în cadrul emisiunii că în perioada vacanței stă mai mult cu copiii amintind că ambele fete ale sale fac călărie de performanță, iar acest „microb” el l-a introdus pentru că și lui îi plac caii.

Băișanu, care este vicepreședinte al Federației Române Ecvestre, a adăugat că astfel de filme sunt făcute de fiecare dată după antrenamente.

„Filmulețul nu a fost o regie. Face parte din mai multe filmulețe de după antrenamente”, a spus deputatul.

El a menționat că după ce se încheie antrenamentele, vara, când apar pepenii, duce pepeni copiilor care se antrenează la călărie, iar fiecare mănâncă pepene, iar acum a încercat o nouă metodă de a hrăni calul.

„Facem o mulțime de năzbâtii acolo”, a recunoscut Băișanu.

El a subliniat că munca lângă un animal și cu un animal e istovitoare.

„Dacă ai făcut un parcurs de obstacole, îl parcurgi în două minute, dar consumul fizic și psihic e fenomenal”, a spus deputatul.

El a mai spus că acest film a fost „o chestiune simpatică” și că l-a postat pentru iubitorii de animale, pentru iubitorii de sport cu animalele.  (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de