Petra Elena Saucinițeanu a fost aleasă Miss Boboc Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava 2017


Intră acum și în grupul de

Petra Elena Saucinițeanu a fost aleasă Miss Boboc Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava la ediţia 2017 în cadrul Balului Bobocilor organizat de elevii colegiului sucevean și care s-a desfăşurat, joi, timp de patru ore, la Casa de Cultură din Suceava.

La ediţia din acest an a Balului Bobocilor, care a avut tema “Poveste fără sfârşit”, organizatorii evenimentului, elevii claselor a XII-a, de la Colegiul Naţional”Ştefan cel Mare” Suceava, au oferit participanţilor o călătorie în lumea fantastică a cărţilor.

Scenariul gândit şi propus de organizatori concentrează interesul asupra celor zece boboace “ştefaniste”, personaje centrale ale amplei poveşti petrecute într-un loc privilegiat, destinat celor care au curajul  să se lase purtaţi în tărâmul ficţiunii, iar atmosfera caldă a fost completată de momentele artistice oferite atât de concurente, cât şi de alţi elevi şi invitaţi ai colegiului.

Frumoasa călătorie începe în biblioteca liceului, locul unde scriitorii s-au întâlnit pentru a prezenta publicului personajele centrale ale povestirii, iar întâlnirea devine treptat o adevărată competiţie în etalarea aptitudinilor, talentelor şi preocupările acestora.

Punctul culminant al acestei poveşti a fost cel al probelor pe care concurentele le-au parcurs cu brio, încântând publicul cu ţinuta vestimentară elegantă şi interesantă,  adaptată şi gândită special pentru momentele principale ale acţiunii, cu talentele artistice pe care le-au cultivat în timp, respectiv interpretare vocală, dans, pantomimă, pictură sau actorie, dovedind, totodată, prezenţă de spirit şi creativitate şi la proba de spontaneitate.

În competiţia din acest an s-au înscris elevele de clasa a IX-a Irina Panţiru, Maria Nichiteanu, Andreea Mîndrescu, Ecaterina Buculei, Viviana Maria Matei, Bianca Târnovan, Ioana Iacoban, Petra Elena Saucinițeanu, Mădălina Scrijoschi şi Ioana Florentina Prundeanu.

În final, juriul din care au făcut parte profesorii Carmen Amorăriţei, Alina Lucescu Juravle şi Bogdan Dranca, eleva Sanela Andronic- Miss Boboc Colegiul “Ştefan cel Mare” Suceava la ediţia din 2014, dar şi doi reprezentanţi ai unor firme sucevene care au sponsorizat evenimentul, a deliberat după o misiune dificilă, stabilind laureatele ediţiei 2017.

Astfel, titlul de  Miss Eleganţa i-a revenit Biancăi Târnovan, cel de Miss Popularitate i-a fost acordat Ecaterinei Buculei, locul al III-lea a fost ocupat de Maria Nichiteanu, locul al II-lea de Viviana Maria Matei, iar titlul de Miss Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava 2017 a fost obţinut de Petra Elena Saucinițeanu.

De remarcat este că atmosfera de poveste a fost întreţinută şi de personaje celebre “jucate” de elevi ai colegiului care au oferit publicului momente de dans sportiv şi artistic, recitaluri de muzică, iar membrii trupei de teatru π a Colegiului Naţional “ Ştefan cel Mare” Suceava au impresionat spectatorii la capitolul improvizaţie după teme propuse de public.

Invitaţii speciali ai acestui eveniment au fost trupele The Purple Dandies şi C.T.C..(L.B.)


Intră acum și în grupul de