Suceveanca Otilia Brumă este nominalizată la patru categorii la premiile DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017 de la Hamburg, fiind a treia româncă, după Inna și Alexandra Stan, cu un debut internațional spectaculos


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia Brumă va participa în 17 noiembrie, la Hamburg, la premiile DAF BAMA MUSIC AWARDS unde este nominalizată la patru categorii, respectiv BAMA’S Best Rising Act, Best Balkans Act, Best Romanian Act and BAMA People’s choice Award.

Potrivit DAF BAMA MUSIC AWARDS, după Inna cu „Hot” și Alexandra Stan cu „Saxobeat”, Otilia este a treia cântăreață româncă cu un spectaculos debut internațional care s-a produs în ultimii cinci ani.

 

Otilia îşi cuantifică succesul cu aproape 200 de milioane de vizualizări pentru „Bilionera” pe youtube şi succesul acestuia în America de Sud, Europa de Eud-Est şi o parte a Europei de Vest.

Ea ocupă primul loc în topuri radio din ţări precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria.

Acum, suceveanca a lansat o nouă piesă – #Prisionera, care a înregistrat un record de 92.000 vizualizări într-o singură oră.

Otilia a strâns până în prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam,Facebook și Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube și Spotify și a fost #1 în topurile radio din România și din străinătate.

Potrivit companiei de producție Jhap Records, programul Otiliei este foarte încărcat pentru următoarea perioadă.

Artista va susține concerte în Turcia, Pakistan și sud-estul Europei, iar în data de 17 noiembrie va participa la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, la Hamburg.

BAMA MUSIC AWARDS este un spectacol internațional de premiere al companiei Daf Entertainment cu sediul în Hamburg, Germania care își propune să omagieze artiști din toată lumea care sunt uniți prin muzică.

 


Intră acum și în grupul de