Cea mai mare ediţie a Târgului de Nunţi din Shopping City Suceava – Trend Mariaj 2018!

Peste 40 de expozanti au confirmat participarea la a V-a editie a Targului de Nunti – Trend Mariaj, ce va avea loc in Shopping City Suceava in perioada 9 – 11 februarie 2018.

Viitorii miri pot găsi, într-un singur loc atât servicii care vor completa armonios nunta, dar şi idei de la cei mai buni profesioniști din domeniu. Toți cei care se pregătesc de nuntă au șansa de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi toate serviciile necesare pentru ziua cea mare: de la rochii de mireasă și costume de mire, aranjamente florale, decorațiuni, saloane de evenimente, până la verighete, invitații si mărturii, torturi și prăjituri, DJ și formații de nuntă, servicii foto si video, cabine foto dar și destinații atractive pentru luna de miere.

La Târgul de Nunţi din incinta Shopping City Suceava – sucevenii vor afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat si tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o viseaza.

Premii la tombolă

Pe durata celor 3 zile de târg vor fi  recitaluri şi premii şi oferte promoţionale pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi se pot înscrie la tombola specială pentru a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: sedinţe foto „Save the Date”, torturi aniversare, buchete de mireasă, set de pahare şi pernuţă pentru verighete, vouchere de înfrumuseţare, dar şi recitaluri cu artişti renumişi sau pachete de lecţii de dans pentru tinerii însurăţei.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina oficială de Facebook a târgului, www.facebook.com/Trend.Mariaj

 

 

 

loading...