Trupa 9 trece de la titulatura de cover band la cea de trupă cu piese proprii. Sucevenii au lansat prima piesă proprie, „Două amintiri”


Intră acum și în grupul de

Trupa 9 a lansat prima piesă proprie din carieră, intitulată „Două amintiri”. Astfel, formația suceveană trece de la titulatura de cover band la cea de trupă cu piese proprii.

Potrivit reprezentanților formației, piesa „Două amintiri” vorbește despre nostalgia unei relații pierdute, despre sentimentele care urmează unei despărțiri și efectul lor asupra protagoniștilor poveștii de dragoste.

Muzica și versurile sunt compuse de solistul Trupei 9, Lucian Curelariu, iar orchestrația și aranjamentul muzical poartă semnătura formației. Înregistrarea și producția single-ului au fost realizate cu ajutorul lui Cristi Rangu în studioul Odyssey.

Piesa va avea parte și de un videoclip care va fi realizat de Iustin Surpanelu, cunoscut pentru colaborarile sale cu Festivalul de Film TIFF, Casa de discuri Universal Music și pentru clipurile unor artiști precum Grimus și Alexandrina.

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012, la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live și entertaining existente în acel moment, abordând un repertoriu de coveruri inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

În prezent Trupa 9 este rezidentă în unul din cele mai titrate cluburi din Suceava, Oscar Wilde-Pub, unde susține spectacole de aproape patru ani. În același timp, trupa a putut fi urmărită live în peste 200 de concerte de club și petreceri private din toată țara, ajungând în fața publicului din orașe precum Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Iași, Bacău, Piatra-Neamț, Vaslui, Botoșani etc. De asemenea, portofoliul trupei cuprinde numeroase apariții în mass-media, în presa scrisă, la radio sau TV. Încercând să satisfacă cele mai diverse gusturi muzicale ale publicului, trupa a reușit să dezvolte un repertoriu 100% live care cuprinde piese din cele mai variate stiluri: pop, rock, dance, house, reggae, latino, funk, hip-hop, blues, soul, balcanic rock și folclor, într-un repertoriu ce depășește 250 de piese.

2018 este anul care reprezintă o trecere de la titulatura de Cover Band la cea de trupă cu piese proprii, grupul având în lucru și alte compoziții.


Intră acum și în grupul de