Summer Party: cum alegi outfit-ul ideal in functie de locatia petrecerii!


Intră acum și în grupul de

Vara reprezinta cel mai asteptat anotimp al anului din doua motive principale: vreme favorabila, care iti permite combinatii vestimentare interesante si petreceri in aer liber, unde distractia este garantata!

Pentru ca iti doresti, ca toate doamnele si domnisoarele in pas cu moda, sa arati impecabil la fiecare eveniment pe care urmeaza sa il onorezi in perioada urmatoare, mai jos, vei putea descoperi 5 locatii posibile de petreceri si, evident, 5 sugestii de tinute cu care sa iti faci aparitia. Tine cont de tips-uri si vei afisa un look fresh, conform tendintelor actuale in moda.

Iata CUM sa te imbraci la evenimentele verii tinand cont de locatie:

Restaurant fancy. Fie ca esti invitata la o nunta ori botez, fie ca o prietena a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere intr-un restaurant cu dress code, cert este ca trebuie sa optezi pentru un outfit pretentios, menit sa se integreze in povestea locatiei. Nu vei da gres cu unul dintre modelele de rochii pentru seara lungi, cu spatele gol, care sa urmeze natural linia corpului tau. Accesorizata inedit cu bijuterii fine, un plic de mici dimensiuni si o pereche de sandale elegante, te vei bucura de o tinuta perfecta, in care te vei simti minunat.

Petrecere la piscina. Dintre cele mai populare alegeri cand vine vorba de petrecerile in aer liber face parte piscina din oras, despre care se stie ca este frecventata de lumea buna. Este clar ca ai nevoie de un outfit inspirat, care sa iti permita sa te desfasori si in care sa ai incredere. O tinuta all white, formata din pantaloni culotte cu talie inalta si bustiera poate fi cheia succesului la party. Mixeaza outfit-ul cu o pereche de cercei rotunzi oversized, pantofi stiletto si un make-up care sa iti puna in valoare bronzul. Fara indoiala, vei fi remarcata!

Malul marii. Pentru un party pe plaja ai nevoie de o tinuta relaxata, in care sa poti sa dansezi pana in zori. O camasa alba oversized descheiata, pe sub care sa porti un costum de baie intreg, eventual intr-o nuanta neon, va arata incredibil de bine alaturi de o pereche de jeansi scurti cu talie inalta. Vei gasi camasi pentru femei online, la preturi accesibile. In picioare opteaza pentru sandale joase, iar ca accesorii, mizeaza pe efectul unei palarii din paie, cu boruri inguste. Cu siguranta, te vei distra pana in zori!

 In padurea de langa oras. Foarte multe dintre petrecerile techno anuntate lunile acestea au ca locatie gradina din apropierea capitalei. Este important sa stii cum sa te imbraci, astfel incat sa arati bine si, in acelasi timp, sa poti dansa pana dimineata. Alege o rochita tip sarafan din jeansi si poart-o cu tenisi confortabili. O borseta fancy si o pereche de ochelari de soare cu rama alba si lentile negre vor fi accesoriile perfecte pentru a-ti complete tinuta intr-un mod inedit.

 

Rooftop party. Petrecerile organizate pe acoperis reprezinta un must have in aceasta perioada, asa ca nu ai cum sa lipsesti! O pereche de jeansi evazati, sandale si top cu umerii goi reprezinta principalele piese din garderoba pe care le vei adopta la party. In materie de make-up potrivit vara aceasta, click pe link si documenteaza-te temeinic, astfel incat sa descoperi care este secretul machiajului rezistent, de vara.

Asadar, tine cont de ponturi si adopta un look chic, in functie de locatia in care trebuie sa mergi! Mai mult ca sigur, se anunta o vara pe care nu o vei uita prea curand!

 


Intră acum și în grupul de