Polițiștii germani stupefiați după ce au depistat pe o autostradă un român care și-a încărcat mașina ca acasă: Acesta transporta cu un autoturism cauciucuri, biciclete și chiar un pian pe care se sprijinea un scaun de birou.


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din departamentul Ludwigsburg din landul german Baden-Wurttemberg au fost luați prin surprindere de ingeniozitatea unui român  care a fost depistat în trafic conducând un autoturism Mercedes supraîncărcat, informează Pforzheimer Zeitung.

Astfel, sâmbătă dimineața, mai mulți participanți la trafic pe autostrada A8 dinspre Leonberg spre Stuttgart au sesizat Poliția că un Mercedes supraîncărcat pune în pericol traficul, iar mașina a fost depistată de un echipaj de patrulare și condusă la sediul Poliției Rutiere unde s-au făcut verificări asupra autoturismului.

Sursa citată arată că șoferul, un bărbat de 46 de ani, din România, a reușit să stivuiască, peste alte lucruri, pe mașină, mai multe cauciucuri și biciclete.

Mai mult decât atât, autoturismul transporta și un pian peste care fusese amplasat un scaun de birou.

Polițiștii au constatat că mașina fusese supraîncărcată cu peste 400 de kilograme peste greutatea admisă.

Pe lângă asta, polițiștii au mai constatat că roțile mașinii erau supraîncălzite din cauza supraîncărcării, iar transportul era foarte puțin securizat.

În aceste condiții, polițiștii i-au interzis șoferului să continue călătoria.

Bărbatul a reușit să își facă rost de o remorcă în care și-a mutat o parte din încărcătură.

El a fost amendat cu 95 de euro, iar apoi i s-a permis să-și continue călătoria.  (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de