Prețul de intrare la Bucovina Rock Castle va crește de trei ori în 2019. Abonamentul va fi 100 de lei, iar prețul unui bilet de 50 de lei


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava urmează să decidă schimbarea din 2019 a modului de finanțare a festivalului Bucovina Rock Castle, dar și prețurile de intrare la concertele organizate în cadrul festivalului.

Potrivit unui proiect de hotărâre care urmează să fie dezbătut, luni, de Consiliul Județean Suceava, festivalul Bucovina Rock Castle urmează să se autofinanțeze, iar Consiliul Județean să nu mai asigure fonduri pentru organizarea manifestării.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, prețul unui abonament va fi de 100 de lei, în timp ce prețul unui bilet se va ridica la 50 de lei.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, arată în expunerea de motive că față de anul 2018 s-a propus majorarea  prețurilor biletelor de intrare și a abonamentelor la Festivalul Bucovina Rock Castle de la 20 lei, respectiv 30 lei, la 50 lei, respectiv 100 lei, „pentru acoperirea în totalitate a cheltuielilor necesare cu organizarea  evenimentului”.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de