Vrei ca locuinta ta sa aiba un aspect inedit, insa nu iti doresti sa investesti o suma prea mare de bani? Iata cateva sfaturi UTILE!


Intră acum și în grupul de

De cele mai multe ori, chiar daca pare o activitate destul de usoara si placuta, amenajarea sau reamenajarea locuintei, poate da batai de cap chiar si specialistilor in domeniu. Mai ales atunci cand vrei sa faci anumite schimbari, care sa iti asigure un plus de confort si sa confere un aspect revolutionar locuintei tale, dar bugetul nu este unul permisiv, lucrurile se complica din ce in ce mai tare.


Descopera, insa, cateva sfaturi si solutii ingenioase, care s-ar putea sa iti fie de folos in tot acest demers!

Adu un aer proaspat in casa ta, folosind plantele

Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa umbli la intreg panoul electric sau sa faci modificari care sa dureze o perioada mai indelungata de timp. In schimb, poti schimba becurile cu unele care sa emane un alt tip de lumina si de caldura, in functie de specificul incaperii. Pe site-ul Electric14.ro vei gasi cateva modele de becuri cu LED pe care le poti folosi pentru a da un nou aspect locuintei tale.

Pe langa faptul ca acest tip de becuri vor insemna o investitie profitabila, intrucat vor reduce costurile consumului enegetic, optand pentru diferite modele si intensitati de lumina, poti personaliza extrem de rapid caminul tau.


Foloseste-te de decoratiuni

De exemplu, in spatiile precum bucataria si biroul, vei avea nevoie de o lumina cat mai apropiata de natural, o lumina rece, astfel incat sa sporesti productivitatea si sa inlaturi starea de oboseala. In schimb, in celelalte incaperi este recomandat sa folosesti o sursa de iluminat care sa aiba o temperatura diferita si care sa emane lumina calda, ideala pentru momentele de relaxare.

Poti schimba destul de usor aspectul casei tale sau al unei camere, optand pentru o decorare intr-o maniera diferita. Fie ca este vorba despre culori, texturi si materiale, fie despre modul in care alegi sa decorezi, toate aceste detalii vor face diferenta.

Nu uita, insa, sa pastrezi totul in linii cat mai simple, pentru a nu aglomera spatiul, ci doar pentru a spori confortul si a da o imagine diferita casei tale.

Poti folosi perne, poti schimba covorul sau poti opta pentru alte elemente de decor care isi sunt pe plac si pe care le consideri potrivite pentru a completa stilul de amenajare pentru care ai optat, dar si pentru a crea o atmosfera inedita, un design unic.

Adu un aer proaspat in casa ta, folosind plantele

Daca iti doresti sa te bucuri de o atmosfera relaxanta si de un aspect fresh in acelasi timp, poti folosi plantele verzi pentru a “insufleti” putin locuinta ta si pentru a da o pata de culoare.

Opteaza pentru cactusi, suculente sau alte plante care nu necesita un regim special de ingrijire, pentru ca isi vor mentine aspectul mai mult timp, chiar si atunci cand nu gasesti momentul sa le acorzi atentie deplina.

Foloseste-te de accesorii pentru a pastra locuinta mult mai curata

Dezordinea sau o incapere mult prea aglomerata, de cele mai multe ori face ca aspectul general al intregului tau camin sa fie unul nu foarte placut, atat din punct de vedere estetic, cat mai ales din punctul de vedere al gasirii relaxarii, a unei stari de bine.

Acest lucru se poate remedia destul de rapid, mai ales daca apelezi la instrumentele necesare.

Foloseste diverse spatii de depozitare, fie dintre cele pe care sa le achizitionezi, fie dintre cele pe care le poti confectiona singur acasa, astfel incat casa ta sa para mult mai aerisita din punct de vedere vizual. Procedand in acest fel, vei observa ca brusc locuinta ta va parea mai spatioasa si mult mai ordonata.

Acestea sunt, asadar, sfaturile pe care ar trebui sa le pui in practica, daca iti doresti sa schimbi aspectul casei tale, fara sa cheltui insa o suma de bani mult prea mare.(S.C.)


Intră acum și în grupul de