Școală de gătit la Suceava. Doritorii vor învăța de la chefi cum să pregătească noile tehnici, fără să folosească arome și coloranți artificiali. Cursurile sunt atât pentru profesioniști, cât și ca hobby, dar vor fi și cursuri pentru copii sau pentru cei care doresc să țină dietă


Intră acum și în grupul de

Adina Țibu, fost ziarist sucevean, a anunțat că urmează să deschidă prima școală de gătit din Suceava pentru a venit în ajutorul profesioniștilor din sistemul HORECA, ținând cont că în județ sunt sute de pensiuni care oferă și servicii de bucătărie, dar și pentru cei care vor să învețe să gătească ca hobby, precum și pentru inițierea copiilor în tainele bucătăriei sau pentru a-i sprini pe cei care țin diete.

Adina Țibu a renunțat în urmă cu mai mulți ani la presă din motive personale, iar în ultimii ani a călătorit foarte mult ceea ce i-a deschis orizontul culinar.

Anul trecut ea a absolvit un curs de bucătari, apoi unul de traineri.

Recent ea l-a cunoscut pe chef executive Bogdan Cîmpanu, specialist în fine dinning, cu care acum lanseză această școală de gătit.

News Bucovina vă prezintă pe cei doi inițatori ai Școlii de gătit din Suceava, Adina Țibu și chef executive Bogdan Cîmpanu, care explică ce presupune acest proiect și unde se va desfășura.


Intră acum și în grupul de