Iti planuiesti deja concediul pe lunile calde? Vezi AICI Top 5 orașe superbe pe care trebuie sa le vizitezi!


Intră acum și în grupul de

Călătoria reprezintă principalul mod de evadare și de visare și este cuvântul care ne duce cu gândul spre tărâmul fermecat al relaxării și al explorării.

Cu toții dorim să călătorim prin cât mai multe locuri, să explorăm, să cunoaștem și să descoperim de la cele mai mici sate la cei mai înalți munți. Pretutindeni găsim locuri de explorat și de vizitat, iar mai jos vei găsi câteva locuri superbe pe care le poți vizita vara aceasta. Rețineți că, multe dintre aceste locuri sunt, de asemenea, fantastice în afara sezonului, nu numai în iulie, august, ci și în septembrie.

Această listă de destinații europene este o resursă excelentă pentru vizitatorii care nu au mai fost în aceste zone, cât și pentru oamenii care au mai experimentat aceste locații.

Așadar, am creat această listă de 5 destinații europene pentru a vă bucura la maxim de lunile calduroase!

1. Grecia, Lefkada

Lefkada și, de fapt, toate insulele grecești sunt celebre pentru că sunt o destinație de vară europeană minunată.

Puteți să vă alăturați fie vieții de noapte, fie să vă petreceți toată ziua pe plajă și să mergeți mai devreme la culcare pentru a repeta a doua zi.

Mâncarea este unul dintre lucrurile care vă vor face să vă reîntoarceți aici. Fructele proaspete de mare, vraja mării și valurile vă vor ademeni întreaga vacanță iar peisajele și apusurile se vor întipări adânc în mintea voastră.

În cazul în care doriți să parcurgeți destinația de vacanță cu mașina personală, luați în vedere sfaturile specialiștilor, în cazul producerii unui accident.

Aceste locuri vă vor oferi o mulțime de lucruri interesante pe care le puteți vizita și de care vă puteți bucura.

2. Gent, Belgia

Gent este o adevărată bijuterie ascunsă în Europa.

Orașele Bruges și Bruxelles sunt, de asemenea, locuri celebre din Belgia.

În opinia noastră, Gent este un oraș plin de viață: arhitectura, canalele sale și flerul plin de viață al studentului umple orașul.

Mai ales noaptea, Gent este extrem de frumoasă. Mergeți pe timp de noapte, luați cina și rătăciți-vă de-a lungul canalelor. Ca în multe destinații europene, luminile principalelor obiective turistice sunt oprite la miezul nopții.

3. Londra

Londra este un oraș vibrant pe care toată lumea trebuie să o viziteze cel puțin o dată în viața sa.

Repere, activități, experiențe, se schimbă în mod continuu.

În Londra poți găsi o mulțime de activități. Din teatru, muzicale, orice tip de scenă culinară din lume, sport, evenimente mari, artă stradală, artă, muzee, lista este fără sfârșit.

4. Amsterdam

Amsterdam știe cum să împletească istoria cu flerul modern urban.

Puteți găsi multe locuri culturale interesante, este locul unde puteți afla multe despre istoria europeană.

În plus, vă puteți bucura de canalele, cartierele, cafenelele, restaurantele și stilul de viață incitant al acestui oraș.

5. Lisabona

Lisabona este acel oraș carismatic și vibrant, este locul unde mâncarea este uimitoare și ieftină.

Orașul în sine are multe de oferit, de la cultură la arhitectură, și viața de noapte.

Puteți face excursii de o zi în orașe frumoase precum Peniche, Evora și Cascais. Puteți face o scurtă călătorie cu autobuzul sau cu trenul, unde puteți vedea plaje frumoase cu nisip. Trebuie să aveți în vedere mijlocul de transport pe care doriți să îl folosiți pentru a ajunge la destinație în vacanța plănuită, așadar un avocat pentru accidente rutiere vă poate ajuta în cazul unui accident nedorit.

Lisabona este un oraș minunat pentru familii și locul ideal în care puteți să vă bucurați de peisaje la fiecare colț de stradă.

Indiferent de locul pe care îl vei alege pentru petrecerea vacanței în urmatorul concediu, cu siguranță vei reuși să te bucuri de vraja locurilor, de mâncărurile delicioase și de mireasma florilor întâlnite în locurile pline de viață. (S.C.)



Intră acum și în grupul de