Preselecții la Suceava, pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului ”iUmor”


Intră acum și în grupul de

”iUmor” începe preselecțiile pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului, iar înscrierile se pot face deja pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/, au anunțat reprezentanții emisiunii.

Potrivit sursei citate, la Suceava, audițiile se vor desfășura pe 29 mai a.c., începând cu ora 15.00, la Hotel MANDACHI.

„De-a lungul celor şase sezoane, sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, teatru sau improvizație, iar artiștii care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro sau pot veni la audițiile din:

•          27 Mai – Galati – Hotel EVIANNE BOUTIQUE –  Str : George Cosbuc , nr 74.

•          28 Mai – Iasi  – Hotel UNIREA – Str: Piata Unirii , nr 5

•          29 Mai – Suceava – Hotel MANDACHI  – Blv  Sofia Vicoveanca, nr 107

•          30 Mai – Baia Mare –CASTEL TRANSILVANIA – Str: Mihai Eminescu, nr 136 i

•          31 Mai – Oradea – ELITE RESORT  – Str: I.C Bratianu , nr 26.

•          1 Iunie – Cluj Napoca – Hotel RIVER PARK – Blv 1 Decembrie 1918, nr 120A

•          2 Iunie – Sibiu – Hotel APOLLO CENTRAL – Str Nicolae Teclu, nr 14

•          3 Iunie – Timisoara – Hotel CONTINENTAL  – Blv Revolutiei 1989, nr 2

•          4 Iunie – Craiova – Hotel CRAIOVITA – Calea Severinului , nr 91”, a arătat sursa citată.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

”iUmor” este emisiunea TV cu cel mai mare numãr de abonaţi la canalul de YouTube,  peste 1.5 milioane, care ”gustă” din plin clipurile concurenților și câștigătorilor care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor”a acumulat aproape 6.000.000 de minute de vizionare.

În acelasi timp, în anul 2018,  în top 10 al celor mai vizionate clipuri de pe youtube românești – chiar pe locul 1 –  s-a aflat momentul de stand-up pe care Micutzu l-a facut la ‘iUmor’.

„Ediție de ediție clipurile de la ‘iUmor’ ajung în trending pe locuri fruntașe și fac deliciul publicului dornic de divertisment. Se caută oameni talentați, cu varsta minimă de 16 ani, pregătiți să trăiască o experiență unică în fața Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo. Teatru, muzică, dans, improvizație, mima, stand-up, inventatori, poeți, magie sau pur și simplu povești inedite sunt câteva dintre ingredientele cu care concurenții pot face o țară întreagă să râdă”, au mai precizat reprezentanții emisiunii de divertisment.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de