PSD Suceava transmite un drept la replică lui Gheorghe Flutur care a acuzat „manifestări staliniste” ale lui Liviu Dragnea la Dumbrăveni. Flutur: Le urez „Paște fericit!” și „La mulți ani!” membrilor PSD care poartă numele de Gheorghe


Intră acum și în grupul de

Departamentul de comunicare al PSD Suceava a transmis, marți, un drept la replică la acuzațiile formulate de Gheorghe Flutur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat de „manifestări staliniste” la Dumbrăveni unde i-a transmis unui tânăr că este „nimic” și „mincinos” atunci când acesta a spus că PSD nu a făcut nimic în actuala guvernare.

Vă prezentăm integral dreptul la replică al PSD Suceava:

„În speranța că Gheorghe Flutur și-a revenit suficient din indignarea ce-l lovise ca urmare a unei manifestări așa zis „staliniste” a dlui Liviu Dragnea la întâlnirea cu activul PSD de la Dumbrăveni, suficient zic pentru a face un minim exercițiu de memorie, m-am gândit să-l stimulăm cu ceva aduceri aminte de pe vremea când era ministru al agriculturii.

Obișnuia cutremuratul personaj să se adreseze celor pe care-i voia plecați din personalul ministerului cu directive ca ”ori în Ucraina, ori legat, ori acasă”.

Oare ce poate fi calificat mai ”stalinist”? O manifestare ce poate fi ușor pusă pe seama încărcăturii emoționale a momentului său, un comportament repetat în nenumărate ocazii în timpul mandatului său de ministru. Altfel un mandat evidențiat definitiv prin gripa aviară. Oare nu-i mai ”stalinistă” exterminarea fără discernământ și mai ales fără nici o despăgubire a unor biete găini?

Sigur, Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică. Având o astfel de ”reușită” la activ nu e de mirare că recurge la exprimări patetice de genul ”groapa de gunoi a istoriei”. Păcat că nu și-a făcut timp să observe că respectiva cavitate e deja plină. Cu ”politicieni” de teapa lui. Departamentul de comunicare PSD”.

Contactat pentru a comenta acest drept la replică, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur a spus doar că le urează celor din PSD „Paște fericit!” și „La mulți ani!” membrilor PSD cu numele de Gheorghe.(N.B.)


Intră acum și în grupul de