Știai că poți aduce stilul vintage la tine în casă fără investitii mari? Iată cum decorezi inteligent!


Intră acum și în grupul de

A sosit momentul să faci o schimbare în casa ta și să adaugi un stil care să impresioneze. Te-ai documentat, ai căutat, dar simți că nu se potrivește nimic. Însă, noi venim cu o idee pentru tine, am aflat că stilul vintage a revenit și ar putea fi chiar potrivit pentru casa ta. Ce zici? Este important să nu vezi produsele vechi ca fiind uzate și nefolositoare. Acestea pot face ca o încăpere să arate atât de frumos și original. Nu arunca mobila veche și încearcă să o amplasezi în camere, poți face combinații care mai de care mai interesante.

Îți place stilul vintage, dar nu te-ai gândit niciodată sa-l pui în aplicare chiar în propria casă? Află câteva moduri de a face din locuința ta cel mai frumos și plăcut loc.

  • Cumpără câteva accesorii de la magazinul de antichități și pune-le pe birou sau pe masa din sufragerie. Trebuie să creezi o atmosferă propice pentru acestea și să exprime un aer ușor nostalgic.
  • Sistemul de iluminat poate fi unul vechi. Optează pentru becuri vintage. Bucură-te de stilul din trecut și intră în filmul celor mai frumoși ani, în care tot ce conta erau momentele în familie și simplitatea.
  • Piesele de mobilier trebuie să fie pe măsura stilului vintage. Ceea ce trebuie să ai în vedere este faptul că fiecare cameră din locuință trebuie să aibă un punct de interes. În momentul în care musafirii intră în casă, să-și arunce privirea asupra respectivului punct. Bunicii sunt cei care au multă mobilă veche, care poate fi pusă la dispoziția ta. Este posibili ca scaunul sau masa să fie destul de uzate sau  șubrede. Nu este nicio problemă, pot fi recondiționate și puse în folosință foarte repede. Însă, dacă nu ai bunici care să-ți ofere o astfel de mobilă, nu trebuie să-ți faci griji. Găsești informații prețioase despre produse vintage pe site-ul www.exotique.ro și multe alte lucruri interesante și minunate. Poți crea o atmosferă cu un farmec care te va face să te gândești la perioada interbelică.
  • Ai un cufăr vechi pe care l-ai depozitat în debara? Scoate-l de acolo și transforma-l într-o masă. Îl poți utiliza și sub formă de spațiu de depozitare în dormitor, acolo unde poți ascunde toate lucrurile dragi, care îți trezesc amintiri plăcute.
  • Machete, mașini, corăbii, sculpturi care fac referire la diferite evenimente și personalități ale istoriei. Pot exprima stilul vintage. Un tablou vechi exprimă același lucru. Tot ce trebuie să faci este să ai inspirație, să-ți pui amprenta în tot ce realizezi. Imaginația poate fi de mare ajutor în această situație.

       Decorează în așa fel încât să reflecte personalitatea ta în tot ceea ce faci. Modurile expuse mai sus, vin în ajutorul tău și fac ca imposibilul să devină posibil. Însă, adaugă și tu un plus de originalitate și imaginație pentru ca totul să fie complet! (S.C.)

Sursa foto: Shutterstock.com


Intră acum și în grupul de