Misiunea companiei noastre este călătoria ta, în deplină siguranță și confort!


Intră acum și în grupul de

Dacă îți dorești să călătorești în condiții civilizate de confort și siguranță, dar și să beneficiezi de toate acestea la prețuri corecte, care să nu îți golească buzunarul, atunci, soluția perfectă o reprezintă serviciile oferite de cel mai mare transportator internațional de persoane din România, Atlassib – Atlantic Travels Internațional. Fii unul dintre milioanele de clienți multumiți care au apelat cu încredere la serviciile noastre de transport persoane sau de coletărie și bucură-te de asistență non-stop și bilete care pot fi achiziționate atât online, cât și direct din agențiile fizice din întreaga țară.

În plus, ca o dovadă de apreciere pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o vreme de peste 25 de ani de activitate încununată de succes, am decis să vă recompensăm cu 3 oferte speciale, la cele mai mici prețuri de pe piață.

Prima ofertă propune prețuri senzaționale atât pentru biletele DUS, cât și pentru biletele DUS-ÎNTORS. Până în 20 noiembrie, puteți profita de super prețurile 69 EUR/dus sau 140 EUR dus-întors, pentru oricare dintre plecările din: Botoșani, Dorohoi, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Suceava, Cluj, Bistrița, Dej, Oradea, Sighet, Baia Mare și Zalău. Puteți alege ca destinație oricare dintre cele 6 țări în care Atlassib oferă servicii de transport persoane Germania, Franta, Italia, Belgia, Olanda si Austria iar oferta este valabilă atât în agenții, cât și online.

În schimb, cireașa de pe tortul acestei campanii speciale este reprezentată de super promoția prin care primul bilet al fiecărei zile costă doar 40 lei! Oferta este valabilă doar în agentiile Atlassib-Atlantic Travels International selecționate, acestea fiind anunțate în fiecare zi, pe pagina oficială de Facebook a companiei, prin care primul cumpărător al unui bilet dus, din agentia anunțată, va beneficia de un super preț de numai 40 lei/bilet dus către orice destinație pusă la dispoziție de Atlassib – Atlantic Travels International.

Nu am uitat nici de călătorii din Sibiu, orașul de unde a pornit totul acum mai bine de 25 de ani! Până în 20 noiembrie, orice bilet dus cu plecare din Sibiu costă doar 50 euro! Astfel, călătorii care achiziționează un bilet dus din Sibiu, către orice destinație internațională operată de către compania Atlassib-Atlantic Travels International, beneficiază de un preț șoc de doar 50 EUR, la cel mai mic cost comparat cu oferta celorlalți transportatori din Sibiu. Oferta este valabilă atât în agenții, cât și online, și completează oferta de beneficii pusă la dispoziție călătorilor: o masă calda, oferită gratuit într-unul din restaurantele de pe traseu, acces gratuit la rețeaua de internet Wi-Fi în toate autocarele, limită generoasă a bagajelor pasagerilor, care poate ajunge până la 50 kg și asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare.

„De peste 25 de ani, funcționăm ca o adevărată poartă deschisă către Europa, prin cursele directe pe care le punem la dispoziție pasagerilor noștri. Și pentru că dorim să ne menținem competitivi, venim mereu în întâmpinarea clienților cu oferte avantajoase. De aceea am hotărât lansarea concomitentă a 3 noi oferte.” Florin Mușan, Director General Atlassib-Atlantic Travels International

Vă invităm pe fiecare, să profitați de ofertele speciale puse la dispoziția dumneavoastră de către Atlassib – Atlantic Travels International, una dintre cele mai mari companii de transport călători din România care își desfășoară activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise pe teritoriul țării și Europa și a unei flote impresionante, care depășește 1000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort, toate acestea reușind să vă asigure o călătorie făra probleme, indiferent de destinație.  


Intră acum și în grupul de