Excelența și transparența din industria autohtonă de șeminee, poartă numele PEFOC


Intră acum și în grupul de

PEFOC este o companie 100% autohtonă, cu o experiență de peste 20 de ani în industria șemineelor și soluțiilor alternative de încălzire din România. Cu sediul central la Sibiu, Pefoc și-a propus să importe și să comercializeze numai produse și accesorii de calitate premium, recunoscute la nivel european, grație parteneriatelor cu unii dintre cei mai respectați producători din domeniul termic. Așadar, în gama noastră nu veți putea găsi nici măcar un semineu pe lemne ieftin, de calitate îndoielnică, importat din China sau en-gros. Rețeta noastră de succes, se bazează pe o relație onestă cu clienții noștri și transparență totală începand de la vânzare și până la etapele de proiectare, producție și montaj. Toate acestea reprezintă garanția noastră pentru livrarea de produse și accesorii ce corespund din toate punctele de vedere, celor mai pretențioase cerințe.

Și pentru că vorbeam despre transparență, pe site-ul propriu pefoc.ro, punem la dispoziția clienților interesați de seminee performante, o secțiune BLOG unde veți putea descoperi informații utile și articole practice, însoțite de tutoriale video care încearcă să ajute cu explicații și detalii tehnice, astfel încât Dumneavoastră să fiți perfect informați, înainte de o potențială achiziție. Tot aici, veți avea acces la review-uri și teste comparative între produse sau tipuri de produse, care scot în evidență avantajele sau dezavantajele în funcție de solicitările și specificul fiecărui proiect în parte. Secțiunea video conține și clipuri live cu teste de calitate pe diferite produse și accesorii (burlane, coșuri de fum, plăci izolatoare, soluții inovatoare de gratar gradina etc.).

Un alt aspect prin care am încercat mereu să ne diferențiem de concurență, derivă din calitatea superioară și importanța pe care o acordăm serviciului de asistență clienți. Agenții nostri sunt atent pregătiți să ofere clienților, consultanță tehnică de calitate și cele mai utile sfaturi în vederea lucrărilor de construcție, montaj sau racordare, în mod complet gratuit. Credem că acest aspect este decisiv în procesul de vânzare, prin care ne dorim să informăm clientul, cât mai clar și onest, asupra importanței și riscurilor, responsabilităților care vin la pachet cu decizia de a avea un șemineu în locuință. Întotdeauna, personalul se adaptează la nevoile tuturor clienților, identificând cele mai potrivite soluții, în funcție de bugetul și condițiile de care dispun. Sfaturile sunt variate, cuprinzând și indicații cu privire la o bună exploatare și utilizare a produselor, întreținere și mentenanță. Nu se urmărește în mod special doar vânzarea de dragul profitului, ci se urmărește personalizarea și adaptarea ofertei, în funcție de ce e important și nevoile specifice ale clientului final.

Prezența regulată la diferite evenimente și expoziții vorbește despre deschiderea companiei și dorința de a afișa valorile acesteia, public. Nu ne ascundem după sloganuri sau tactici ieftine de marketing, ci alegem să intrăm în contact direct, participând la expoziții în toată țara: Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov, Timisoara, Baia Mare, Iasi etc. Astfel, întreaga echipă PEFOC, începând de la manageri și administratori, până la agenții de vânzări sunt disponibili pentru întâlnirea directă cu Dumneavoastră, clienții noștri.

Nu puteam sa încheiem acest articol fără să menționăm că, pentru noi este vital feedback-ul primit de la clienți. La fel de importantă este și menținerea unei relații bune cu aceștia, atât anterior achiziției, cât și mai ales, după achiziționarea produsului sau al serviciului prestat. Este încurajată relația umană, prin care Dumneavoastră veți descoperi că în spatele telefonului nu se află o centrală telefonică sau un robot care să vă întâmpine cu răspunsuri prestabilite, ci se află o persoană calificată și gata să vă fie de real ajutor cu informații complete despre tot ceea ce trebuie să știți în materie de soluții de încălzire premium. (E.B.E.)


Intră acum și în grupul de