Ghidul celor mai bune cazinouri online licențiate în România


Intră acum și în grupul de

Când vorbim despre cazinouri online, cuvântul „Licența” este un lucru de importanță maximă. Cea mai rapidă cale să găsiți o listă cu casino online licențiate în România este să verificați pe https://www.cazinouri.info/. Alegând un cazinou pe net există câteva detalii de care trebuie să țineți cont. Bineînțeles, siguranța este pe primul loc, dar ca să aveți un joc bun aveți nevoie și de altceva.

Jucați numai la cazinouri licențiate

După cum am spus, siguranța voastră online ar trebui să fie pe primul loc, atunci când alegeți un cazinou online. Trebuie să fiți sigur că operatorul online este de încredere. Astfel, datele voastre financiare și informațiile personale nu sunt protejate. În afară de siguranța informațiilor, un cazinou licențiat înseamnă că oferă jocuri corecte și RTP-ul afișat este cel real. În România, singura instituție care are dreptul să verifice și să emită licențe operatorilor online este Oficiul Național de Jocuri de Noroc. Fără sigla acestui organ, nici un cazinou digital nu poate funcționa legal și acest lucru înseamnă că veți fi in pericol.

Furnizori de jocuri și software

Un alt aspect cheie al cazinoului online potrivit este dezvoltatorul de soft și varietatea jocurilor. Ca jucător, știi ce tip de jocuri îți plac și cât de rapid te plictisești de un joc. Găsirea unui cazinou cu echilibrul adecvat de păcănele, jocuri de cărți și de masă, chiar jocuri live este vitală. 

Celălalt lucru pe care trebuie să-l verificați este ce furnizori de jocuri își oferă produsele pe platforma respectivă. Căutați un operator online care are o gamă de jocuri variabilă și de cea mai bună calitate de la dezvoltatorii de software de top. Reputația contează! Companii precum Microgaming, iSotbet, NetEnt, Playtech și Evolution Gaming nu ar risca să-și ofere produsele pe site-ul unui cazinou ilegal. 

Bonusuri, oferte, promoții

Bonusul de bun-venit este o strategie de marketing prin care operatorii online atrag clienții noi. Sumele pe care le oferă sunt foarte generoase, dar nu întotdeauna vă pot aduce și profituri. Când decideți să accesați un bonus la prima depunere este necesar să faceți o cercetare mai aprofundată. Sume, precum 2000 RON sau 3000 RON sună tentant dar oare puteți benefica de ele?! Fiecare bonus sau ofertă vine cu condițiile propriei de rulaj. Citiți acești termeni și condiții, chiar dacă vi se par extreme de plictisitoare ca să știți exact la ce jocuri puteți folosi bonusul, de câte ori trebuie să-l rulați și suma exactă pe care trebuie s-o rulați. Uneori este posibil ca un bonus care nu este chiar așa de mare să fie mult mai avantajos, pentru că scopul vostru este să reușiți să retrageți câștiguri, provenite de la acesta ci nu numai să rulați de nenumărate ori banii, fără a retrage ceva.

Modalități de plată

Probabil că nu este pe primul loc în ghidul nostru dar contează operatorul de jocuri de noroc online să vă ofere posibilitatea să alegeți. Dacă folosiți des internet pentru a face cumpărături, cu siguranță utilizați și card de credit sau debit. Și la cazinou este la fel, îl puteți folosi. Însă, ca să fie un operator repetabil, trebuie să le ofere pariorilor posibilitatea să aleagă și să decidă cum să-și transfere banii. Poate că pentru voi cărțile de debit/credit sunt cea mai ușoara metodă, dar alții preferă metode mai anonime, de exemplu paysafecard. Cert este că trebuie să aveți de unde alege, indiferent care este preferința voastră!

Serviciul Clienți

Ați verificat licența, v-ați informat despre soft și modalități de plată și totuși mai aveți câteva întrebări! Cui vă adresați? Serviciul Clienți este suportul pe care vi-l oferă cazinoul atunci când aveți nelămuriri sau dacă apar probleme, indiferent de ce fel. Toți operatorii online au adresa de mail, dar această metodă necesită timp și dacă vine vorbă de banii voștri nu sunteți de acord să așteptați. Căutați un cazinoul care oferă suport pentru jucătorii săi 24/7 prin chat live. Numai așa puteți fi sigur că, indiferent de problema pe care o aveți, aceasta va fi rezolvată în cel mai scurt timp. Nu evitați să-i întrebați! Angajații cazinoului sunt acolo ca să vă ajute!

Platforma mobilă

Să puteți accesa cazinoul, indiferent unde vă aflați este o comoditate mare. În cazul în care operatorul pe care l-ați ales nu are platforma adaptată pentru un dispozitiv mobil sau aplicație proprie, înseamnă că nu poate ține pasul cu cele mai noi tendințe. De mult telefoanele mobile nu reprezintă numai un mijloc simplu de comunicare. Trăim în epoca unori salturi tehnologice mari și telefonul smart a devenit obligatorul, atât pentru a ne face munca cât și pentru a ne distra.

Sunt 6 pași pe care trebuie să-i parcurgeți, înainte de a începe să jucați. Dacă doriți să vă asigurați un joc sigur și corect. Poate că vi se pare o cercetare foarte aprofundată dar dacă nu o faceți este posibil să pierdeți mult mai mult decât banii voștri. În zilele noastre siguranța informațiilor personale este cea mai importantă. Faceți-vă timp și verificați!


Intră acum și în grupul de