Studiu: Viața sexuală poate fi îmbunătățită cu ajutorul jucăriilor erotice


Intră acum și în grupul de

O relație este extraordinar de frumoasă atunci când este trăită de două persoane pasionale și pline de viață, care abia așteaptă să se revadă, chiar dacă au trecut doar câteva ore de la ultima întâlnire. El sau ea nu lasă nici măcar o secundă să treacă fără să vorbească unul cu celălalt, folosindu-se de orice cale de comunicare: telefon, mesaje sau apel video. 

Așa se întâmplă în debutul relației, când amândoi se doresc reciproc, iar flacăra lor arde cu foarte mare putere, dar, odată cu trecerea timpului, ambii devin, poate, mai sobri și maturi în gândire și nu mai au energia necesară să contribuie cu absolut nimic. Altfel spus, focul lor își pierde din intensitate, viața sexuală devine plictisitoare și apare necruțătoarea monotonie, care poate distruge relația dacă nu se intervine la timp.

Dacă observi că temelia relației tale începe să se clatine, atunci probabil ar trebui să o consolidați prin îmbunătățirea vieții erotice. Cele mai bune ingrediente care pot condimenta experiența sexuală sunt fanteziile obraznice, jucăriile sexuale de la Pasiune și dezbrăcarea totală de inhibiții.

Află care sunt cele 3 beneficii ale jucăriilor sexuale în relație:

  1. Descoperirea unor noi tipuri de plăcere

Aceste accesorii din dulăpiorul de lângă pat sunt ideale pentru descoperirea și satisfacerea celor mai ascunse dorințe, pe care, probabil, nici nu știai că le deții. Dacă, în urmă cu câțiva ani, jucăriile sexuale erau considerate tabu și nimeni nu vorbea deschis despre acest subiect, acum multe cupluri le folosesc pentru a intensifica  plăcerile erotice. Există numeroase modele din care se poate alege, iar ele nu sunt doar pentru femei, pentru că și bărbații se pot bucura de acestea.

Unii bărbați vor avea intenția de a nu acceptă folosirea jucăriilor sexuale, considerând că își pot pierde virilitatea în fața femeii, dar acest lucru este în totalitate greșit. Când vor vedea câtă plăcere pot oferi partenerei prin folosirea acestora, vor fi și ei în culmea fericirii.

  • Transformarea fanteziilor în realitate

Fanteziile intensifică secreția de dopamină, responsabilă de producerea sentimentului de plăcere, și fac parte din elementul surpriză care duce la creșterea nivelului de excitare. Într-o relație stabilă, nu trebuie să existe fantezii nediscutate. Ele mereu vor exista, mai ales acum, când industria filmelor pentru adulți a crescut foarte mult, iar materialele foto-video de acest tip se găsesc cu ușurință, la un click distanță.

Un element important de la baza unei fantezii este reprezentat aceste jucării sexuale, care sparg gheața cu ușurință atunci când ambii parteneri sunt timorați.

  • Îmbunătățirea modului de comunicare a partenerilor

După o noapte de dragoste pasională, în care au fost folosite jucării sexuale pentru intensificarea plăcerii, ambii parteneri se vor trezi mai relaxați și se vor simți mai confortabili în prezența celuilalt. În primul rând, se vor redescoperi pe sine, iar nivelul lor încredere va fi mai crescut. Apoi, ei pot discuta despre alte activități comune, care să-i apropie tot mai mult.

Cheia succesului unei relații este obținerea unei balanțe între comunicarea foarte bună și viață sexuală picantă. Trebuie să știi că orice fantezie trebuia discutată cu mare atenție, pentru a nu îndepărta partenerul. (S.C.)

sursa foto: unsplash.com


Intră acum și în grupul de