Clubul Tineri de Succes Suceava oferă tinerilor, în perioada de izolare, un program de evenimente online prin care aceștia să-și dezvolte aptitudini elementare fiecărui om care vrea să aibă bunăstare


Intră acum și în grupul de

Clubul Tineri de Succes Suceava, alături de celelalte filiale din țară, au descoperit o metodă prin care să le ofere tinerilor în aceasta perioada de izolare, un program de evenimente online, prin care aceștia să-și dezvolte aptitudini elementare fiecărui om care vrea să aibă bunăstare.

În acest program vei afla: cum să ai o atitudine prin care să observi oportunitățile, cum să îți afli scopul, care sunt calitățile tale, cum să comunici eficient, cum să îți realizezi o imagine, cum să vorbești unui public și cum să (te) vinzi.

Participarea la workshopurile noastre garantează distracția, activitățile interactive de echipă și dialogul cu invitații din diferite domenii profesionale care sunt pregătiți să devină mentorii tăi!

Vă invitam luni, 27.04.2020, la evenimentul Branding Personal de la ora 17:00 pentru a te dezvolta, a-ți cunoaște punctele forte și pentru a-ți crește valoarea în mintea celor care intră în contact cu tine.

📍📋Link de înscriere:
http://thispagerocks.com/eventtds4 Ne puteti conecta pe pagina noastra de facebook: Tineri de Succes


Intră acum și în grupul de