Tu știi cum să-ți surprinzi bunicii bucovineni? Află 5 IDEI prin care să-i faci fericiți!


Intră acum și în grupul de

În Bucovina, bunicii sunt renumiți pentru calmul și sensibilitatea lor față de cei apropiați. De aceea, relațiile cu ei sunt bazate pe respect și afecțiune reciprocă. Iar dacă în trecut, aceștia aduceau zâmbetul pe fețele nepoților și copiilor, acum e rândul celor din urmă să fie o sursă de bucurie pentru membrii mai în vârstă ai familiei. În cazul în care ai nevoie de inspirație ca să le faci o surpriză plăcută, descoperă în continuare mai multe idei ce îi vor încânta.

Iată 5 metode de a-i surprinde plăcut pe bunicii din Bucovina

  1. În funcție de personalitatea lor, dacă știi că în trecut au fost pasionați de călătorii, atunci le poți organiza un city break, în țară sau în străinătate. Astfel, ei vor ieși din rutina zilnică și vor avea parte de noi amintiri plăcute. Atunci când planifici această surpriză, ia în considerare că este un cadou ideal pentru aniversarea nunții lor și reprezintă o bună modalitate de a-și sărbători relația.
  1. Biletele la un spectacol artistic sunt o altă opțiune inspirată, dacă îți dorești să creezi un moment aparte de care să se bucure împreună. Află ce gusturi au în materie de teatru sau film și oferă-le ocazia de a lua parte la o manifestare creativă. Concertele sunt, de asemenea, o idee potrivită. Efectele benefice ale muzicii sunt valabile și pentru cei cu vârste înaintate.
  1. Pentru bunicii care locuiesc la curte, grădina este unul dintre cele mai importante aspecte din gospodărie. De aceea, reamenajarea acestui spațiu poate fi un dar foarte apreciat. Deși aceștia se ocupă de îngrijirea zilnică, este dificil pentru ei să înceapă un proiect mai complex, care necesită efort fizic susținut. Oferă-te să-i dai un suflu nou: îndepărtează plantele uscate și reîmprospătează solul. Pentru a-i înviora înfățișarea, vezi oferta Hornbach la gardurile de metal, cu ajutorul cărora să împrejmuiești terenul.
  1. Petrecerile surpriză reprezintă oportunitatea ideală de a reuni familia în jurul sărbătoriților, iar bunicii sunt mereu încântați să-i aibă aproape pe cei dragi. Nu ezita să organizezi un astfel de eveniment, pentru a-i vedea cât de mult se bucură alături de persoanele însemnate din viețile lor. Adunările de acest tip sunt antidotul pentru singurătate, una dintre problemele de care suferă des oamenii în vârstă.
  1. Dacă vrei să le faci un cadou ce va rămâne cu ei vreme îndelungată, poți merge pe varianta unui album foto, în care să incluzi imagini cu toți membrii familiei. Astfel, bunicii tăi vor regăsi amintiri plăcute ce s-au petrecut de-a lungul anilor. În același timp, vă vor simți pe toți mai aproape și vor putea să se întoarcă la acele fotografii ori de câte ori li se face dor de voi. Deși efortul depus pentru realizarea acestui dar este minim, efectele pozitive rămân de neprețuit.

În ciuda diferențelor care apar inevitabil între generații, există mereu soluții pentru a-ți demonstra grija și sentimentele față de cei dragi. Apelează la ideile menționate mai sus, iar bunicii tăi vor fi fericiți să afle cât de importanți sunt pentru tine! (S.E.C.)

Sursa foto: shutterstock.com


Intră acum și în grupul de