Top idei surprinzătoare de cadou pentru partener


Intră acum și în grupul de

Cadourile surprinzătoare reușesc să păstreze o relație la un nivel ridicat de romantism, dar și să-i ofere un plus de savoare. Astfel de gesturi pot veni din ambele direcții și trebuie să bifeze o trăsătură esențială: elementul-surpriză. Avantajul unor astfel de surprize este că le poți face și când nu ai bani, deși, poți opta pentru credit pe termen scurt, care este foarte accesibil. Ai la îndemână opțiunea de a cumpăra cadoul sau, pentru un plus de valoare, să îl realizezi manual. Tu crezi că îți poți surprinde partenerul?

Cum trebuie să arate un cadou surprinzător?

Alegerea sau confecționarea unui astfel de cadou se bazează pe elementul-surpriză. Acest lucru nu exclude și realizarea unei liste cu obiecte pe care și le dorește partenerul. Dacă îi oferi un astfel de obiect atunci când se așteaptă mai puțin, cu siguranță că ți-ai atins scopul. Adică, să i-l oferi într-un moment când nici nu credea că îl va primi.

Cadoul trebuie să fie original, exclusiv, personalizat și să facă legătura cu persoana care îl dăruiește. Acolo unde este posibil, poți adăuga o notă personală. Ia în calcul și faptul că unui partener care pune accentul pe cadouri utile trebuie să îi oferi un astfel de obiect. Desigur, dacă îl prezinți într-un fel care îi schimbă oarecum destinația inițială, atunci efectul va fi surprinzător.

Chiar și modul de prezentare îi poate oferi unui cadou obișnuit o notă aparte. Atât timp cât alegi să realizezi o prezentare creativă, cu siguranță că o să ai parte de o reacție surprinzătoare. Poți să faci o trimitere către un anumit eveniment din viața voastră, efectul va fi același. Este important să eviți tot ceea ce ține de stereotipuri. Nu uita că poți transforma orice cadou banal în ceva extraordinar dacă îi adaugi o notă personală!

Ideai de cadouri surprinzătoare

Te-ai gândit vreodată să vezi cum arată partenerul tău dacă ar avea forma unui mini automaton? Aceste miniaturi realizate din diverse materiale (metal, lemn, etc) sunt un cadou cu adevărat surprinzător. Iar dacă îl personalizezi cu figura partenerului, atunci efectul este garantat.

Ești o persoană îndemânatică și care se pricepe să confecționeze diverse obiecte? Atunci poți încerca să realizezi o brățară sau un colier cu un motiv care să îi reamintească partenerului de un anumit eveniment. Colierul îl poți personaliza cu un pandantiv în care să integrezi un element special pentru acesta.

O cască virtuală 3D în care să poată urmări un colaj cu fotografii și filmulețe adunate de-a lungul timpului l-ar surprinde pe partenerul tău? Dar o acadea care să aibă figura lui/ei? Poate un set de construit propriile cuțite pentru aventurile montane? Ce-ai spune de un încărcător auto wireless? Poate că un dispozitiv de găsit obiectele pierdute l-ar surprinde? Cum ar fi dacă i-ai oferi un rucsac cu un kit de supraviețuire inclus și cu două bilete către o destinație exotică?

Crezi că îți vei surprinde partenerul cu un album în care povestea voastră este prezentată în raport cu cele mai importante evenimente din lume de la respectivul moment? Ori dacă i-ai prezenta cadoul după ce i-ai lăsat câteva zeci de biletele cu mesaje care să formeze o scrisoare de dragoste?

Este atât de simplu să surprinzi pe cineva, chiar dacă este vorba despre partenerul tău. Totul este să găsești cadoul, prezentarea sau momentul potrivit. Crezi că vei reuși?

Sursa foto Pixapay.com


Intră acum și în grupul de