Alege lenjeria de corp ideală


Intră acum și în grupul de

Dintotdeauna femeilor le-a plăcut să arate bine, să fie frumoase și nu doar pentru a fi privite de cei din jur, ci pentru propria plăcere. Atunci când ești aranjată, îmbrăcată în haine care te fac să te simți altfel și porți un parfum delicat sau provocator,parcă lumea e a ta. Și aici nu vorbim doar de felul în care arăți pe stradă, ci și acasă, în dormitor.

Pijamale pentru toată ziua

De multe ori, poate nu ai renunțat la comodele pijamale de dama, care îți dau un sentiment așa de plăcut, chiar dacă erai în timpul programului și te îmbiau mai mult la somn. Nu de puține ori, au apărut și în cadrele de video-conferințe spre amuzamentul celor implicați în conversație. Dincolo de pijamalele simpatice, imprimate cu diferite personaje din desene animate, flori, forme geometrice, de diferite lungimi, din bumbac sau cele sexy din satin, fiecare femeie deține în arsenalul său de frumusețe și un sertar de lenjerie intima.

Lenjeria intimă potrivită

Este surprinzător cum aceste piese de mici dimensiuni te pot face să te simți bine, fericită și încrezătoare. Atunci când alegi sutienul trebuie să ții cont de număr, forma cupei și materialul preferat. Important este ca banda de susținere să nu te strângă pentru că va face ca pielea din jur să arate inestetic. Cupa nu trebuie să fie nici prea mică, nici prea mare și trebuie să susțină foarte bine sânul. Dacă ai sânii mici te poți îndrepta către sutiene cu push-up, dar nu exagera, pentru că un burete prea mare poate să devină inconfortabil. Îți place să faci sport? Poți să alegi o bustieră din microfibră. Pentru modelarea corpului optează pentru un body fără cusături, iar pentru un accent seducător poți alege variante din dantelă, tul și satin.

Cum alegi lenjeria după forma corpului

Clepsidră

Unui corp clepsidră i se potrivesc cam toate tipurile de lenjerie, incluzând body, portjartier sau corset. Nu te feri nici de un chilot cu talia înaltă, va arăta senzațional.

Dreptunghi

Dacă ai acest tip de corp, trebuie să îți accentuezi talia, iar un corset este alegerea ideală. Astfel vei avea un plus de senzualitate și iți va evidenția formele.

Triunghi

Un corp cu formă de triunghi este caracterizat de coapse mari, care depășesc dimensiunea umerilor. Ideea e să faci corpul să arate echilibrat. Un neglijeu care este strâns în zona sânilor și care curge drept pe lângă coapse sau o bustieră care să atragă atenția în partea de sus sunt alegeri foarte inspirate.

Oval

Caracteristicile acestui tip sunt talia rotundă și, în general, partea de sus pare mai mare decât coapsele. Asta înseamnă că ai nevoie de lenjerie care să ascundă zona abdomenului și să scoată în evidență bustul.


Intră acum și în grupul de