De ce să NU ții gunoiul lângă chiuvetă? Puțini știu ce consecințe are această acțiune!


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă primăvara este momentul cel mai potrivit pentru a reorganiza și revitaliza casa cu puțin Feng Shui, o poți face oricând. Mai ales dacă simți că în ultima vreme ai atras și te-ai înconjurat de energii negative, în rândurile următoare vei găsi câteva sfaturi simple pentru a aduce pozitivitatea în casa ta.

Pentru început, știai că recipientele destinate gunoiului din casa ta nu ar trebui să stea lângă dulapul unde ții rezervele de apă? Maeștri artei sunt de părere că ele îi dau o vibrație rea, așa că recomandă să ții deșeurile cât mai departe de chiuvetele din bucătărie și baie.

De asemenea, dacă vrei să ai parte de prosperitate, va trebui să repari orice ușă care scârțâie, mai ales dacă este vorba despre cea de la intrare. Se pare că sunetul, care amintește de plâns, afectează starea de bine și creează multă energie negativă. De altfel, intrarea și holul unei case sunt extrem de importante pentru că dau vibe-ul locuinței, așa că e indicat să păstrezi cât mai curată această zonă.

La ce alte lucruri din locuință să acorzi atenție:

Dulapurile din bucătărie

Aruncă o privire la mobila din această încăpere și verifică dacă între ea și tavan există spațiu. Dacă este așa, află că el atrage praf, iar chi-ul se blochează acolo și încurajează energia moartă care te poate reține. Din fericire, poți remedia acest lucru prin plasarea unor corpuri de iluminat, obiecte frumoase sau câteva plante verzi. Ele aduc viață în această zonă și transformă vibrația.

Ușa de la baie

Știai că, în Feng Shui, apa are legătură că bogăția? Și pentru că în baie există multă, se crede că această cameră are puterea de a influența finanțele. De aceea, experții recomandă să menții capacul vasului de toaletă în jos și ușa închisă pentru a avea noroc la bani.

Masa

O masă rotundă sau ovală este considerată mai bună decât una pătrată sau dreptunghiulară. Motivul este simplu, formele curgătoare contribuie la distribuția uniformă a energiei. O piesă de acest fel îi va face pe toți să se simtă bineveniți, în largul lor și egali în privința relației dintre ei.

De asemenea, mărimea ei ar trebui să se potrivească perfect în cameră și e indicat să existe un număr egal de scaune. Cele mai potrivite, conform maeștrilor Feng Shui, au spatele solid. Dă click aici pentru a descoperi mai multe modele perfecte pentru locuința ta!

Pe ce ușă intri

Dacă locuința ta are mai multe intrări, cel mai bine ar fi s-o folosești pe cea principală. În timp ce poate fi mai comod să intri pe ușa din spate sau din garaj, acest lucru limitează oportunitățile bune din viața ta.

Ține cont de aceste lucruri și verifică dacă punerea lor în practică are rezultate surprinzătoare asupra ta. De asemenea, dacă întâmpini probleme cu odihna, încearcă să acoperi televizorul atunci când nu este pornit. Energia lui activă, precum și aspectul electronic pot perturba tipul de liniște propice pentru instalarea somnului. (S.E.O.)

Sursa foto: Shutterstock.com


Intră acum și în grupul de