Ştii care sunt cele mai versatile articole de îmbrăcăminte şi accesorii din garderobă? Iată 5 dintre ele!


Intră acum și în grupul de

Nu de puţine ori eşti îndemnată să îţi îmbogăţeşti garderoba cu articole de îmbrăcăminte, de încălţăminte şi accesorii versatile.

Totuşi ştii care sunt acestea? Înainte de ați dezvălui care sunt piesele cheie pe care trebuie să le ai, trebuie să descoperi câteva detalii cu privire la ce înseamnă versatilitate.

Articolele versatile sunt uşor de potrivit la diferite stiluri vestimentare. Sunt cameleonice şi te pun în valoare în momente cheie. Cu o singură piesă poţi crea ţinute sport, casual sau chiar smart cu linii elegante. Hainele şi accesoriile versatile sunt minimaliste, nu au decoraţiuni ostentative, însă cu ajutorul accesoriilor îţi permit să te bucuri de outfiturile diferite pe care doreşti să le crezi. Să nu uităm că o garderobă creată în jurul versatilităţii este  mai uşor de gestionat decât una bogată în care tinzi să te pierzi. Hai să trecem la treabă şi să descoperim care sunt cele mai versatile articole de îmbrăcăminte şi accesorii.

1.Tricoul negru

Tricoul negru simplu este una dintre cele mai versatile piese din garderobă. Merită să îi acorzi un plus de atenţie când îl cumperi. Pentru a fi pus în valoare trebuie, în primul rând, să ţi se potrivească, să fie realizat din materiale de calitate şi să aibă aspect impecabil. Trebuie să ştii că este elementul cheie care te ajută să te bucuri de o ţinută sport originală alături de pantaloni de trening şi adidaşi, însă la fel de uşor îl poţi aborda la birou alături de sacou, fusta tip creion şi pantofii stiletto. Îl poţi purta la ţinuta de club cu pantalonii scurți din piele şi botinele decupate sau la o plimbare lejeră combinat cu jeanşii boyfriend şi pantofii sport pe care îi îndrăgeşti. 

2. Jeanşii minimalişti

Blugii sunt atractivi, fermecători, deosebiţi. Sunt nelipsiți din orice garderobă. Alege o pereche de jeanși simpli, fără strasuri, fără rupturi, fără decoraţiuni ostentative. Ai grijă să ţi se potrivească perfect. Vei descoperi rapid avantajele pe care îi au. Poţi fii casual relaxată cu jeanşii preferaţi, tenişi şi tricou imprimat, sau te poţi bucura de ţinute rafinate cu stiletto, jeanşi, top alb, sacou şi o selecție variată de genti dama. Opţiunile nu se opresc aici. Cu aceiaşi  jeanşi poţi crea ţinute rebele, alături bocanci cu catarame metalice, tricou negru şi jacheta din piele cu fermoare supradimensionate, sau dimpotrivă ţinute  cu vibe romantic! Asortează jeanşi preferaţi cu o bluză lejeră decorată cu flori şi o pereche de balerini. Vei observa diferenţa!

3. Geanta de umăr neagră

Geanta de umăr este o piesă salvatoare! Te ajută să fii casual, elegantă sau nonconformistă. Alege din categoriile de genţi damă, piesa cea mai potrivită. Pentru a avea siguranţa că vei beneficia de versatilitatea dorită fii atentă la detalii. Achiziţionează o geantă care se remarcă prin calitate, materiale durabile, un brand celebru şi compartimentare decente. Nu uita de culoare. Cea mai versatilă este geanta neagră. 

4. Tenişi 

Tenişi sunt articole vestimentare sport însă sunt extrem de confortabili şi au design modern. Chiar dacă au linii sport accentuate sunt acceptaţi în componenţa ţinutelor stradale, dar şi a celor office. Sunt articole de încălţăminte ce pot crea ținute de birou impecabile, fiind asociați cu sacouri, cămăși şi pantaloni țigaretă. Pentru a beneficia de avantajele şi versatilitatea pe care o asigură trebuie să fie simpli: all white sau all black.

5. Cămaşa albă

Despre cămaşa albă nu prea sunt multe lucruri de menţionat. Este considerată de stilişti, creatori de modă şi specialişti în styling piesa must have din garderobă. Practic este cea mai versatilă dintre toate. Trebuie doar să o descoperi pe cea care ţi se potriveşte perfect. 


Intră acum și în grupul de