Te muți și trebuie să cumperi electrocasnice? Iată cum să alegi principalele aparate pentru bucătăria ta


Intră acum și în grupul de

A te muta într-o casă nouă nu e niciodată ușor. Sunt atâtea lucruri de luat în considerare, încât poate fi o provocare să nu uiți ceva. De la mobilă, până la cele mai mici ustensile de bucătărie, totul devine important pentru crearea confortului, după ce te-ai instalat în căminul mult visat.

Când vine vorba de utilitate și confort în bucătărie, electrocasnicele joacă un rol extrem de important. Moderne și inteligente, ele te ajută să faci tot ce îți propui mai simplu și mai rapid! De aceea, ele trebuie alese cu grijă și răbdare. Fiind și printre primele pe care le cumperi într-o casă nouă, trebuie să acorzi de două ori mai multă atenție alegerii lor.

Iată ce aparate nu trebuie să lipsească din bucătăria ta!

  • Un frigiderul destul de încăpător

Frigiderul este unul dintre cele mai importante elemente din bucătărie. De aceea, asigură-te, în primul rând, că este destul de încăpător pentru familia ta.

Și aspectul este de luat în considerare. Poți opta pentru frigiderele clasice sau pentru cele integrate, în funcție de care se potrivește mai bine cu mobilierului de bucătărie. De asemenea, poți alege și compartimentarea acestuia: congelatorul este amplasat fie deasupra, fie dedesubt, în funcție de cât de des îl folosești.

Dacă ai puțin spațiu în bucătărie, este bine de știut că există și variante compacte. În caz că dorești mai mult spațiu pentru alimentele congelate, poți achiziționa, pe lângă frigider și lăzi frigorifice de la Dexo.ro, care au diferite mărimi caracteristice, potrivite pentru fiecare casă!

  • Un aragaz potrivit pentru nevoile tale

Există două tipuri principale de aragazuri, cel clasic, pe gaz, sau cel electric. Înainte de a alege, este important să știi că varianta pe gaz costă mai puțin, deoarece curentul electric e mai scump.

Totuși, cel electric este mai sigur, iar căldura se poate distribui mai bine decât în cazul celui cu gaz. Acesta are, în ciuda acestui lucru, dezavantajul că plita de sticlă se zgârie ușor. În cazul unor astfel de aparate, va trebui să cumperi vase speciale.

  • O mașină de spălat vase care îți va ușura munca

Mașina de spălat vase este esențială, mai ales dacă ai un stil de viață activ, care nu îți permite să petreci mult timp în bucătărie. Și în acest caz există mai multe tipuri din care ai poți alege.

Mașinile de spălat vase incorporabile sunt potrivite mai ales pentru bucătării mai mici, pentru că nu ocupă mult spațiu. De asemenea, o alternativă bună sunt cele compacte, care pot fi  puse pe diverse piese de mobilier, lângă o sursă de apă și de energie electrică.

Iată, așadar, care sunt aparatele electrocasnice pe care trebuie să le aibă oricine în bucătărie. Bineînțeles, mai sunt și alte elemente pe care le poți adăuga pe parcurs, însă, pentru prepararea mâncărurilor favorite, cele enumerate mai sus sunt cele mai importante. De aceea, alege cu grijă și bucură-te din plin de noua ta bucătărie! (S.E.O.)

Sursa Foto: Storyblocks.com


Intră acum și în grupul de