Esti din Bucovina sa te ocupi singur de amenajarea casei si curtii? Daca da, atunci ai nevoie de aceste produse


Intră acum și în grupul de

Foarte multi barbati fac o pasiune pentru amenajarea pe cont propriu a gradinii sau a casei. Acestia prefera sa economiseasca banii pe care i-ar da muncitorilor calificati, pentru a-i folosi la achizitionarea materialelor necesare.

Mai mult de atat, toti barbatii meseriasi, care adora sa construiasca diferite lucruri pentru casa si gradina, sustin faptul ca prefera ca unele lucruri sa fie facute de ei insisi, nu de altcineva. De ce? Pentru a fi pe deplin multumiti de rezultat.

Daca te numeri printre acesti barbati, ai nevoie de urmatoarele produse:

  • Scule

Orice meserias are nevoie de o trusa cu scule, astfel incat orice problema sa poata fi rezolvata cu rapiditate. Daca detii o astfel de trusa, nu mai trebuie sa suni la instalator de fiecare data cand se defecteaza o teava, ci poti face reparatia pe cont propriu. Ai nevoie de cateva cunostinte in domeniu si de uneltele potrivite.

  • Suruburi si cuie

Daca adori sa te ocupi singur de aspectul casei si al gradinii, atunci trebuie sa dispui de un stoc de suruburi si cuie de mai multe feluri. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de un anumit model, fapt pentru care este nevoie sa detii mai multe tipuri.

  • Betoniera

Daca te pricepi si la turnarea asfaltului, atunci ai nevoie de o betoniera, pe care s-o utilizezi de fiecare data cand ai nevoie. Betoniera poate fi de folos nu doar atunci cand asfaltezi, ci si atunci cand ai de facut, de exemplu, un foisor sau o terasa.

Pe langa acest produs, este recomandat sa dai  comanda de utilajele de constructie care iti mai sunt de folos in curte. Printre acestea se pot numara mesele de taiere sau roabele si carucioarele.

  • Unelte pentru gradina

In cazul in care te gandesti sa ridici o sera, in care sa cresti fructele si legumele preferate, atunci ai nevoie de o serie de unelte de mana, pentru gradinarit. Acestea sunt: lopata, grebla si sapa. Cu ajutorul acestora reusesti sa sadesti si sa intretii ca la carte solarul cu produsele bio pe care ti le doresti. Ai grija de gradina ta asa cum se cuvine.

  • Echipament de protectie

Niciodata sa nu te apuci de amenajarea curtii sau a casei fara echipamentul de protectie necesar. Este stringent sa ai atat casca si manusi, cat si bocanci cu varf de fier, care sa-ti protejeze degetele de eventualele accidente.

In plus, foloseste o salopeta de fiecare data cand renovezi, pentru a nu strica hainele bune. Atunci cand construiesti sau amenajezi este foarte posibil sa te murdaresti cu var, vopsea sau glet.

In cele din urma, cumpara toate aceste produse, pentru a nu-ti lipsi nimic din ceea ce-i trebuie unui proprietar priceput si gospodar. Nu uita nimic din lista propusa si continu-o tu cu tot ceea ce crezi ca mai este indispensabil pentru construirea diferitelor lucruri pe care le planifici.  Ai grija de tine si de sanatatea ta si nu uita niciodata echipamentul de protectie.(S.E.O.)

Sursa foto: Unsplash.com


Intră acum și în grupul de