Bărbat din Cajvana, prins circulând cu un permis fals ucrainean după ce a fost oprit de polițiști pentru că avea viteză excesivă și nu folosea centura de siguranță


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis dosar penal unui bărbat (34 ani) din orașul Cajvana care circula cu viteză mare pe DJ 209D, având permis de conducere fals.

Mașina bărbatului, marca Audi, a fost oprită joi dimineața pe raza localității Călinești Enache, după ce a fost înregistrată cu aparatul radar rulând cu 92 km/h (mai mult cu 42 km/h față de limita legală), iar conducătorul auto nu folosea centura de siguranță.

Astfel, șoferul a prezentat pentru control permisul de conducere auto eliberat de autoritățile ucrainene.

În aceste condiții, polițiștii i-au adresat întrebări bărbatului cu privire la modul de dobândire a permisului de conducere, dar acesta nu a răspuns în mod explicit.

Prin urmare, autenticitatea și valabilitatea permisului a fost pusă la îndoială, verificările suplimentare arătând că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la falsul material în înscrisuri oficiale, uzul de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.


Intră acum și în grupul de