Cadouri pentru copiii de la Școala Primară Osoi, comuna Vulturești, din partea Rotary Club Suceava


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Suceava a pregătit mai multe cadouri pentru copiii de la Școala Primară Osoi, din comuna Vulturești.

Stă în puterea fiecăruia să ajutăm, oricât de înstărit sau modest ar fi. Fie că donăm timp, bani, obiecte sau cunoștințe, așa punem în mișcare rotițele marelui mecanism al binelui, a declarat Ana Chirilescu.

Copiii așteaptă luna cadourilor cu mare nerăbdare și dorință. Deși anul acesta este unul greu încercat, noi continuăm să fim alături de copiii de la Școala Primară Osoi pentru ca ei să aibă parte de sărbători de poveste. De aceea, alături de partenerii clubului nostru le-am pregătit surprize de neuitat, a adăugat Vasile Varvaroi, președintele clubului.

Astfel, cofetarii de la Saveurs au îmbinat cu măiestrie cele mai alese ingrediente naturale și le-au pregătit copiilor ciocolată și caramele artizanale.

Fiterman Pharma au adăugat suplimente alimentare, vitamine și dezinfectanți, atât de utili în această perioadă prin care trecem. Totodată, Ecuator Holding a completat cadourile cu diverse dulciuri.

Astăzi a fost o zi specială pentru cadrele didactice de la Școala Primară Osoi dar mai ales pentru copiii școlii noastre. A fost minunat să-i revedem și cel mai frumos a fost că erau toți atât de fericiți, atât de încântați și nerăbdători să se uite în punguțe. Totul a fost la superlativ, a declarat Alina Costan, învățătoare la școala Primară Osoi.

Mulțumim din tot sufletul Rotary Club Suceava Cetate și învățătoarelor pentru toate cadourile făcute copilașilor. Le-ați făcut o mare bucurie, au subliniat părinții copiilor.

Chiar și în acest mod ne bucurăm nespus întrucât experiența din anul anterior ne-a arătat că entuziasmul copiilor este și mai mare căci ei împart darurile primite cu frățiorii și surorile lor. Sperăm că prin implicarea noastră și modelul pe care încercăm să îl oferim copiii de astăzi vor ajunge la rândul lor adulți altruiști și plini de compasiune, fiind ei înșiși un model în societate, a încheiat Vasile Varvaroi.


Intră acum și în grupul de