Mituri și idei preconcepute despre jocurile de cazinou


Intră acum și în grupul de

Descoperă care sunt miturile și ideile preconcepute ale jucătorilor despre jocurile de cazinou și care este adevărul despre acestea. 

Peste 4,2 miliarde de persoane au jucat la cazinou la nivel global, ceea ce indică popularitatea de care se bucură această modalitate de relaxare în rândul oamenilor. Numai că, așa cum era de așteptat, există și un număr ridicat de mituri și idei preconcepute despre jocurile de cazinou. Unele lucruri sunt simplu de înțeles, așa cum este oferta de rotiri gratuite la un cazinou.

Altele, cum este cazul “sloturilor fierbinți sau reci” ori că există strategii care îi asigură unui jucător posibilitatea de a învinge avantajul casei, continuă să fascineze jucătorii din cazinourile online. În cele ce urmează, aceste idei preconcepute și mituri despre jocurile de cazinou vor fi analizate și adevărul va fi dezvăluit.

Ce cred unii jucători despre jocurile de cazinouri…

S-a discutat de-a lungul timpului despre posibilitatea ca jocurile din cazinourile online să fie “aranjate”, mai ales că nu există nicio dovadă că nu ar fi așa. Unii jucători cred că număratul cărților este ilegal și că dacă începi să numeri cărțile la jocul de blackjack sunt șanse mari să primești o sancțiune drastică.

Un alt mit este cel al îmbunătățirii șanselor de câștig în cazul în care se păstrează un istoric al rezultatelor anterioare obținute de un jucător. Iar faptul că avantajul casei poate fi răsturnat atunci când folosești un sistem de pariere “imbatabil”, precum strategia Martingale sau progresiile pozitive ori alte strategii, este o idee preconcepută des întâlnită pe forumurile online ale jucătorilor de cazinou.

Desigur, sunt jucători de cazinou care consideră că este imposibil să nu câștigi la cazinourile online, iar acest lucru s-ar datora faptului că în acest fel cazinourile se asigură în acest mod că își păstrează jucătorii. Cu cât joci mai mult anumite jocuri pe platforma cu atât cresc șansele ca banii mizați să fie recuperați mai repede.

Cu siguranță că unul dintre miturile celebre este cel legat de credință unor jucători că o acțiune precedentă va avea o influență asupra următoarei acțiuni. Numai că, așa cum urmează să vedem, de cele mai multe ori, aceste mituri și idei preconcepute nu sunt altceva decât modalități ale unor jucători de a-și ascunde eșecurile în spatele unor explicații nefondate din niciun punct de vedere.

…și care este adevărul despre jocurile de cazinou online

Jocuri de cazinou online aranjate? Niciodată! Iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive: pierderea licenței, RNG și avantajul casei. Având în vedere că un cazinou legal cheltuie zeci de mii de euro pentru obținerea acreditărilor necesare, ce interes ar avea acesta să “aranjeze” jocurile?

În plus, avantajul casei deja le asigură cazinourilor o mică parte din mizele plasate de jucători, ceea ce înseamnă profituri imense pe termen lung. Mai mult decât atât, RNG-ul (random numbers generator) păstrează balansul între jucători și cazinou, asigurându-le tuturor egalitate de șanse.

Nu este interzis număratul cărților la blackjack online și nici nu se întâmplă nimic dacă reușești acest lucru. Motivul este unul simplu: dealerii folosesc multiple pachete de joc, cărțile fiind amestecate continuu, ceea ce reduce la zero posibilitatea de a număra cărțile în timpul unei sesiuni de joc.

La fel cum se întâmplă și în cazul păstrării istoricului tuturor sesiunilor de joc anterioare. Fiecare rundă în parte este un eveniment independent care se desfășoară fără nicio legătură cu celelalte runde de joc. Așadar, nu există nicio modalitate de a influența rezultatul următoarei runde.

Sistemele de progresii și probabilități matematice sunt perfecte la nivel teoretic și ar putea funcționa dacă jucătorii ar avea bugete imense. Numai că, la final, atunci când se trage linie, profitul obținut este atât de mic încât nu justifică utilizarea lor. Avantajul casei poate fi micșorat doar în cazul anumitor variante de blackjack, ceea ce asigură câștiguri pe termen scurt, însă, pe termen lung, cazinoul are prim-planul.

Joci mai mult la cazinou și îți recuperezi banii mizați? Nimic mai fals! Nu există nicio garanție că acest lucru se va întâmpla, dimpotrivă, cu fiecare nouă rundă jucată crește riscul de a pierde și mai mulți bani. Poți să câștigi la cazinourile online, iar lista câștigătorilor de până acum o dovedește din plin. Însă, acest lucru nu se întâmplă pentru că platforma de cazinou “nu vrea să te piardă de client”, ci pentru că ai reușit să câștigi pe merit.

Nu există nicio legătură între o acțiune precedentă și următoareala jocurile de noroc online, iar acest lucru se poate verifica în mod real prin ceea ce s-a întâmplat în 1913 la jocul de ruletă de la cazinoul din Monte Carlo. Atunci, bila a căzut pe culoarea negru de 26 de ori, iar acest lucru s-a întâmplat în ciuda tuturor jucătorilor care credeau că următoarea dată va fi roșu. Chiar dacă șansele erau de 1 la 66 de milioane ca acest lucru să se întâmple.

Atunci când joci la cazinourile online, amintește-ți că tot ceea trebuie să faci este să nu te gândești la niciun mit, ci, pur și simplu, să te bucuri de joc și să te distrezi la maxim! (L.B.A.)


Intră acum și în grupul de