Ceasuri de damă – Tendințe și noutăți


Intră acum și în grupul de

Telefonul nostru este mereu la îndemână, când vrem să verificăm cât este ceasul. Dar permiteți-mi să nu fiu întru totul de acord cu părerea asta: telefonul niciodată nu înlocuiește un ceas adevărat. Nu numai că sunt elegante, dar ne permit să verificăm ceasul în timpul unei ședințe sau a unei întâlniri care nu decurge conform planurilor noastre. La fel ca și cum o rochie all black este perfectă pentru orice ocazie și nu se demodează, și ceasurile sunt piese clasice, care se potrivesc cu orice trend.

Fie că e vorba despre un ceas la un preț accesibil, de zi cu zi, sau de un ceas de lux pentru ocazii speciale, un ceas inteligent care le face pe toate sau doar un accesoriu interesant, găsiți o gamă variată în magazinul online timestore.ro. E timpul să alegeți un ceas nou.

Ceasurile nu se fac peste noapte. Este posibil să dureze luni sau în unele cazuri ani până ce un ceas este gata să fie pus în funcțiune. Sunt un simbol al stilului și a personalității, sunt niște piese statement care dezvăluie mai mult despre noi decât ne dăm seama. În zilele noastre femeile își doresc mai mult decât un ceas, ele caută diversitate, feminitate și eleganță. Dar cu aproximativ 1,2 miliarde de ceasuri vândute anual, fiecare adaptat la o tendință actuală, de unde știi ce modă să urmezi? În acest articol dorim să vă ghidăm în tendințele ceasurilor pentru femei din ultimii ani și vă explicăm ce trebuie să aveți în vedere atunci când vă alegeți ceasul.

Ceas de damă retro

După lansarea Apple Watch în 2015, oamenii au început să se îndoiască de relevanța și supraviețuirea ceasurilor mecanice. Cu toate acestea, creșterea bruscă pe piață în cererea de ceasuri de epocă a șters orice îndoială. Așa cum o pereche de cercei cu perle nu se va demoda niciodată, un Cartier ”vintage” nu va fi considerat niciodată învechit. Ceasurile retro se dovedesc a rezista testului timpului, la propriu, prezența acestor ceasuri pe piață este în plină expansiune. Multe femei preferă un ceas cu cadran mic, motiv pentru care ceasurile retro devin rapid noul trend în lumea ceasurilor. Indiferent dacă această tendință este considerată nouă sau veche, este timpul să ne adâncim un pic în trecut pentru a găsi un nou ceas.

Ceas de damă obișnuit

Ce este un ”ceas feminin” și de ce ar trebui doamnele să se limiteze doar la această categorie de ceasuri? Se pare că există o concepție greșită, conform căreia ceasurile de damă trebuie să fie ornate sau supra decorate, atunci, când de fapt, multe femei caută ceva clasic, simplu și elegant. Acesta este motivul pentru care tot mai multe femei apelează la ceasurile pentru bărbați atunci când fac alegerea lor. Acest nou interes pentru ceasurile pentru bărbați merge mână în mână cu creșterea cererii pentru ceasuri retro, întrucât ceasurile pentru bărbați retro din anii 1930-1960 se potrivesc în general extrem de bine pe încheieturile femeilor.

Întruchipează un stil clasic și delicat, distinct de ceasurile strălucitoare pe care le vedem astăzi pe rafturi. Mai mult, un cadran mai îndrăzneț a ceasului bărbătesc și o bandă mai groasă oferă un echilibru perfect îmbrăcămintei feminine, conferind femeilor un aspect mai elegant.

Ceasul de tip brățară

Cureaua sau brățara de ceas este, fără îndoială una dintre cele mai importante părți ale ceasului, totuși sunt atât de multe opțiuni, ne este greu să știm de unde să începem filtrarea.

Acum este la modă oțelul inoxidabil. Acest material clasic al carcasei, care poate rezista chiar și unei game largi de reacții chimice, este unul dintre cele mai puternice și mai versatile metale utilizate în industria ceasurilor. Având longevitate și eleganță, este ușor de înțeles, de ce acest metal atemporal este în tendință în zilele noastre.

În magazinul Timestore găsiți o gamă variată de ceasuri pentru femei.


Intră acum și în grupul de