Orice deținător de smartphone are nevoie de Glassgsm la un moment dat


Intră acum și în grupul de

Tehnologizarea este prezentă aproape în fiecare domeniu și câte un smartphone regăsim în mâinile oamenilor pe stradă aproape la fiecare pas. A devenit ca un accesoriu nelipsit, la fel ca și cheile sau portofelul. Chiar dacă acum aproximativ 20 de ani o inovație era televizorul color, acum este firesc să poți contacta audio-video orice persoană, chiar dacă se află la 3000 km distanță.

Timpurile se schimbă și de la an la an apare câte o inovație în acest domeniu al tehnologiei, pe care oamenii o adoptă cu ușurință și interes. Unul dintre cele mai utilizate elemente care ne conectează cu online-ul este smartphone-ul. Acesta este poate unul dintre cele mai accesibile moduri de a beneficia de informații rapid, pentru că este mereu la îndemână. Tocmai acest fapt, că este mereu la îndemână, face ca acesta să sufere cele mai multe defecțiuni.

Fie că este scăpat și se sparge, fie că este vărsată apă pe el sau câte și mai câte motive. Pentru momente de acest gen, Glassgsm este locul unde pot fi rezolvate astfel de probleme.

Serviciile Glassgsm

Glassgsm este un service cu sediul în Suceava, care oferă reparații pentru diverse tipuri de telefoane, indiferent de problema pe care acestea le au. Orice persoană care a cărei telefon marca Huawei, iPhone sau Samsung are diverse defecțiuni, poate apela la serviciile Glassgsm. Din orice pe parte a țării ești, poți trimite prin curier telefonul pentru a beneficia de servicii calitative și profesionale.

În materie de reparatii Huawei lista serviciilor de care puteți beneficia este lungă și chiar și o defecțiune gravă poate fi rezolvată de aceștia. S-au specializat pe trei mărci de telefoane din dorința de a oferi clienților serviciile la standarde înalte și pentru a putea avea la dispoziție piesele necesare care să se potrivească perfect cu telefonul pe care îl repară.

Cei de la glassgsm.ro oferă chiar și telefon de schimb dacă al tău se află în service și nu ai altă variantă disponibilă, astfel încât să nu rămâi fără un smartphone în respectivele zile. Pentru fiecare reparație oferă și garanție pentru 180 de zile timp în care, dacă apare vreo problemă la elementul reparat aceștia o remediază gratuit.

Pentru orice alte informații necesare puteți accesa pagina oficială la categoria de întrebări frecvente unde veți putea lămuri și alte aspecte importante. Orice constatare este gratuită și clientul poate chiar să asiste la reparație dacă telefonul prezintă o problemă minoră care nu durează foarte mult pentru a fi rezolvată.

Accesați site-ul și contactați reprezentanții pentru a afla toate serviciile disponibile.

Contact:

0745 554 645

[email protected]

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava


Intră acum și în grupul de