Părinții tăi au îmbătrânit? Alege Azil Botoșani pentru a le asigura servicii medicale și îngrijire


Intră acum și în grupul de

Bătrânețea vine odată cu probleme medicale și dificultatea de a îndeplini sarcini aparent simple, deoarece epuizează fizic. Chiar dacă la o anumită vârstă înaintată, după ce ies de pe câmpul muncii bătrânii ar trebui să se bucure de timpul liber și să lase treaba de pe lângă casă la o parte, mulți dintre aceștia încep să facă din ce în ce mai multe schimbări. Astfel obosesc foarte repede și uneori se supun unor riscuri, deoarece nu mai au aceeași putere.

Pentru că zilele de pensie trebuie să fie momente de relaxare în care aceștia să se bucure de timp liber și socializare, puteți apela la Azil Botoșani. Aici bătrânii au parte de toate cele necesare și nu trebuie nici măcar să gătească pentru că le sunt oferite servicii de acest gen, alături de altele. Puteți avea certitudinea că sunt îngrijiți bine și că au tot ceea ce le trebuie și pot fi oricând vizitați.

Servicii oferite la Azil Botoșani

Acest camin batrani Botosani dispune de toate cele necesare astfel încât să facă viața bătrânilor mai ușoară. Acasă la ei nu au parte de îngrijire în fiecare zi și poate nici voi nu aveți timp să treceți zilnic în vizită să vedeți ce fac, mai ales dacă nu locuiți în aceeași localitate.

Aici au parte de îngrijire medicală ori de câte ori au nevoie, precum și de consult regulat de specialitate pentru a ști care este starea de sănătate. Momentele și mai dificile sunt cele în care bătrânii suferă de diverse afecțiuni sau sunt mobilizați la pat, ceea ce face totul mult mai îngrijorător. La www.azilbotosani.ro sunt îngrijiți și bătrânii cu diverse probleme de sanatate.

Este un cămin de bătrâni care se ridică la standardele Uniunii Europene atât din punct de vedere al serviciilor, utilităților, cât și cu privire la curățenie și personal calificat de care dispun.

Activități de relaxare și de petrecere a timpului liber

Chiar dacă la început poate părea o idee absurdă pentru ei să fie duși la un azil, după câteva zile petrecute acolo vor aprecia această decizie și vor accepta ideea. Asta doar datorită faptului că vor descoperi că există și alte activități pe care le pot face nu doar treabă pe lângă gospodărie pentru a-și ocupa timpul.

Aici pot juca remi, table sau orice alt joc doresc, împreună cu ceilalți bătrâni. Au disponibilă și o sală de sport, precum și servicii de masaj. Sunt disponibile camere individuale sau comune, în funcție de preferințe. Fiecare cameră are baie proprie.

Când vine vorba despre mâncare, bătrânii pot fi mai sensibili la unele mâncăruri sau pot avea diverse probleme care nu le permite să încerce orice aliment. Din acest motiv există serviciul de servire a unor mese personalizate. Mâncarea este diversificată și individuală, deci aceștia se adaptează în funcție de nevoile fiecărui bătrân în parte.

Este o opțiune salvatoare poate, deoarece puteți avea certitudinea că sunt bine îngrijiți și că au mereu parte de companie, alături de medici care pot interveni la timp în caz de orice problemă.

Contact:

[email protected]

0752220402

0752220404.


Intră acum și în grupul de