Cadouri inspirate pentru vară


Intră acum și în grupul de

Atunci când te gândești să cumperi un cadou, ține cont de gusturile persoanei căruia îl oferi, în nici un caz nu lua ceva ce ți-ar plăcea ție să primești. În funcție de bugetul tău, iată câteva idei cu care nu vei da greș:

Un ceas

Este acel tip de cadou care, pe lângă faptul că persoana care îl primește se va bucura de el o perioadă lungă de timp, este și o amintire frumoasă și prețioasă. În funcție de preferințe poți alege între o variantă clasică, cu cadranul rotund sau dreptunghiular, sau o variantă mai modernă, cu curea din cauciuc. În funcție de buget, optează pentru o variantă Quartz, care este ceva mai accesibilă. Poți găsi ceasuri de dama de la Fashion Days care arată foarte bine și sunt precise în ceea ce privește arătarea orei, mai ales că durata de viață este menținută de calitatea bateriei. În principiu, doi-trei ani nu ar trebui să ai probleme. Dacă ai alocată o sumă ceva mai mare, orientează-te către un model mecanic, fie el manual, care se întoarce zilnic pentru o bună funcționare sau unul automatic automatic, care funcționează  prin mișcarea mâinii. În general, rezerva este de 24 de ore, dar există modele care se bucură de o rezistență de până la 7-8 zile.

Aromă de vară

Cine s-ar supăra să primească un parfum? Când nu cunoști foarte bine persoana și nu știi exact ce tip de parfum îi place, este bine să alegi o variantă de mijloc, nici prea dulce, nici prea fresh. Dacă vorbim de o persoană feminină, o aromă ușor pudrată este perfectă, dacă îi place să facă sport, poți alege o variantă cu accente condimentate. Dacă optezi pentru parfum floral-fructat, cu siguranță îi va da o stare de bine pe toată durata zilei. Oricum, important este să știi măcar un ingredient care îi place și atunci totul va fi mai simplu, mai ales că te poți sfătui și cu un consilier din magazin.

 Voucher surpriză Alegerea unui astfel de cadou poate părea impersonală, dar de cele mai multe ori salvează de la adevărate „catastrofe“ și, în plus, este mult mai pragmatic. Dacă știi din timp magazinul preferat, mergi și hotărăște o sumă și persoana în cauză poate veni să-și aleagă singură ce-i place și ce i se potrivește. Este o prietenă bună și știi cam ce ar vrea să-și cumpere? E și mai simplu. Îi poți trimite link cu o pereche de sandale dama sau cu un obiect vestimentar și o poți ruga să-ți spună mărimea și tu te poți ocupa de restul. În această situație, trebuie să te ocupi de comandă cu una sau două săptămâni înaintea evenimentului, ca să fii sigură că ajunge în timp. (W.M.)


Intră acum și în grupul de