Istoria cazinoului românesc Vlad Cazino – Descoperă cele mai interesante și importante detalii!


Intră acum și în grupul de

Dacă ar fi să vorbim despre cazinouri românești sau cu specific românesc, lista ar fi destul de scurtă, deoarece sunt foarte puține site-uri sau locații fizice care să îndeplinească această condiție. Vlad Cazino este primul dintre ele, este primul operator online care surprinde realmente acest lucru.

Vlad Cazino aparține de aceeași companie-mamă ca Unibet, unul dintre cele mai mari și cunoscute agenții, atât în mediul online, cât și în cel offline.

Cum se diferențiază Vlad Cazino de celelalte cazinouri – Tematica și conceptul său

Cel mai important aspect, lesne de observat, este legat de tematica și conceptul după care a fost creată această agenție.

Conceptul este unic și are la bază unul dintre cele mai reprezentative lucruri pentru cultura și istoria românească. Dacă încă te întrebi despre ce ar fi vorba, ei bine, Vlad Cazino are la bază mitologia vampirilor. Dar Vlad nu este ca orice alt vampir: el este rebel și pus pe distracție!

Este un tânăr, care vrea să-și ia viața în propriile mâini și care decide să părăsească castelul în care locuia pentru a-și deschide un cazinou pe care să îl transforme în reședință. Zis și făcut! Vlad Cazino poate fi considerat definiția distracției și originalității în ceea ce privește gambling-ul.

Dacă alegi să intri în joc, vei avea parte de o aventură pe cinste, vei descoperi cea mai primitoare gazdă, ce își dorește doar să te simți bine și să te relaxezi.

Avantajele de a juca la Vlad Cazino

Pe lângă conceptul unic pentru un cazinou, dacă ești curios să descoperi prin ce intrigă Vlad Cazino, vezi aici mai multe detalii. Primul dintre acestea ar fi legat de pachetele sale de bun venit.

Acest operator online aduce în atenția persoanelor care vor să deschidă un cont de jucător un plus financiar valabil pentru primul depozit, răsplata fiind de 125% pentru depunerile de până la 999 RON. Acest lucru înseamnă că, dacă îți vei alimenta contul cu 100 RON, vei mai primi din partea operatorului încă 125 RON pe care să îi utilizezi pentru jocurile tale preferate, pentru a te familiariza cu portofoliul agenției.

Poți primi chiar și Rotiri Gratuite pentru păcăneaua Shining Crown. La prima depunere în contul de membru vei putea obține un cadou ce constă în 101 Free Spins pentru acest slot popular.

Un alt avantaj pe care îl oferă cazinoul online constă în gama diversificată de jocuri. Pe lângă cele clasice, vei putea testa și câteva sloturi cu tematică inspirată de conceptul mitologic al poveștilor cu vampiri.

De asemenea, vei putea accesa și un joc pe care nu îl găsești în alte cazinouri online, Bit Me, ce îl are ca protagonist chiar pe vampirul Vlad. Nu ezita să testezi și jocurile din secțiunea Live a operatorului tău preferat, pentru o experiență cu adevărat desăvârșită.

Ar mai fi de menționat și faptul că această agenție oferă mai multe posibilități de depunere și de retragere, atât cele clasice (transfer bancar sau card de credit/debit), cât și cele mai puțin convenționale, dar apreciate, precum portofelele electronice, precum Skrill sau Neteller. PaySafeCard este o altă metodă de plată la care poți apela, dacă îți dorești mai multă siguranță și un plus de confort, din acest punct de vedere.

Un ultim gând despre Vlad Cazino

Vlad Cazino este un operator licențiat, 100% românesc, la care te poți distra la cele mai interesante sloturi. Poți face asta și la alte jocuri, pe care le vei regăsi doar la această agenție de gambling online ce dorește să transmită și să păstreze un concept unic și ideea de tradiție, cultură și mitologie românescă.


Intră acum și în grupul de