4 elemente esențiale pentru a organiza o petrecere în grădina dvs.


Intră acum și în grupul de

Pe măsură ce restricțiile se ridică, petrecerile în grădină sunt o modalitate excelentă de a petrece timpul cu prietenii și familia în siguranță. Dacă jucați rolul de gazdă vara aceasta, aflați cum să îi uimiți pe cei dragi și să organizați o petrecere impresionantă în grădină.

Înainte de a începe, nu uitați să montați unul sau mai multe corturi de grădină, pentru a fi pregătiți pentru orice tip de vreme – cu prea mult soare sau prea multă ploaie.

În continuare, vă vom trece prin elementele esențiale ale petrecerii, de la menținerea băuturilor reci și a oaspeților bine hrăniți, până la oferirea de divertisment pentru toate vârstele și iluminarea grădinii noaptea.

1) Băuturi răcoritoare

Un pahar de roze călduț nu este niciodată plăcut într-o zi însorită, așa că vă recomandăm să investiți într-un răcitor de sticle de vin. Nu numai că acestea pot menține vinul răcit mai mult timp, dar răcitoarele pentru sticle de vin pot răci sticlele calde la temperatura de servire perfectă, mai ales dacă nu mai aveți loc pentru vin în frigider.

Dacă berea este băutura preferată a oaspeților dvs., ar trebui să luați în considerare cel mai rapid mod de a vă răci berea: o găleată cu apă rece cu gheață și sare. Fără îndoială, acesta este cel mai bun mod de a obține rapid o bere rece ca gheața.

Puneți 1kg de gheață într-o găleată cu suficientă apă pentru a scufunda complet o sticlă, apoi adăugați 100g de sare. În doar o jumătate de oră, temperatura berii va scădea cu 18,9 grade, lăsând berea la 1,6 ° C. După o oră, veți reuși să reduceți temperatura berii la puțin mai puțin de 0 ° C cu această metodă.

2) Preparate delicioase la grătar

Alegerea grătarului potrivit pentru nevoile dvs. este esențială, dacă găzduiți o petrecere în grădină.

Iată ce trebuie să știți pentru a îl cumpăra pe cel potrivit:

  • Tip – Principalele tipuri sunt grătarele pe gaz și cărbuni – o alegere care poate diviza pasionații de grătar. Cei mai pricepuți ar putea decide să aleagă un afumător. Indiferent de alegerea dvs., un grătar trebuie să fie robust, sigur și ușor de utilizat.
  • Dimensiune – Dacă intenționați să folosiți grătarul în principal pentru petreceri mari, atunci este esențial să căutați un grătar pe gaz cu trei arzătoare sau cu patru arzătoare sau un tip de grătar mai mare, pentru a vă permite să gătiți pentru mai mulți oameni odată.
  • Caracteristici – Unele caracteristici standard pe care ar trebui să le căutați întotdeauna sunt o clapă, un colector de cenușă și cârlige pentru scule. Apoi, există funcții mai avansate pentru grătarele cu gaz, cum ar fi tăvile de scurgere a grăsimilor, precum și vaporizatoarele pentru a crea un gust de fum.
  • Clește – O pereche bună de clești pentru grătar poate face gătitul pentru o mulțime să se simtă ca o briză. Este instrumentul ideal, dacă doriți să evitați căldura în exces. De asemenea, este o idee bună să aveți un set robust pentru întoarcerea cărbunilor și un alt set mai subțire pentru a fi folosit cu alimente.

3) Jocuri distractive

Este întotdeauna o idee bună să aveți un joc pregătit pentru a vă distra oaspeții. De asemenea, merită să vă gândiți dacă jocul ales este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Jocurile cu reguli relativ simple și care necesită o cantitate mică de strategie sunt cele mai distractive.

4) Iluminare de grădină

Luminile cu încărcare solară sunt o necesitate dacă petrecerea dvs. în grădină este încă în toi în timp ce soarele apune. Există o mulțime de modele din care puteți alege pe piață.

Verificați întotdeauna descrierea produsului înainte de a cumpăra. Este ușor să vă lăsați înșelați să cumpărați lumini care să arate suficient de lungi și strălucitoare pentru a lumina o casă întreagă, atunci când, în realitate, șirul de lumini măsoară doar un metru și are un număr mic de lumeni.

Deși este adevărat că majoritatea luminilor solare nu sunt foarte durabile, există unele mai scumpe care oferă o durabilitate mai mare.

Cumpărarea luminilor solare vara este o idee minunată, deoarece acestea vor rămâne mai strălucitoare mai mult timp, însă nu vă așteptați să funcționeze pe parcursul lunilor de iarnă. (W.M.)


Intră acum și în grupul de