J’adore Choco – lumea torturilor și a prăjiturilor își deschide porțile și în Suceava


Intră acum și în grupul de

Cui nu îi plac dulciurile? Torturile și prăjiturile sunt acele mici plăceri ale vieții pe care oricine le iubește. Toppingurile delicioase de pe blaturi și aromele dulci ale fiecărui sortiment de prăjitură în parte sunt cele care merită un cheat day, oricând. Vestea bună este că lumea prăjiturilor și a torturilor care avea sediul doar în Botoșani până curând, își deschide acum porțile și în Suceava!

Sucevenii vor avea propria lor cofetărie de unde pot achiziționa astfel de produse care mai de care mai delicioase, ce pot încânta papilele gustative ale fiecărui client în parte: sortimente diverse de prăjituri, torturi pentru orice eveniment important din viață și alte surprize pe care le puteți descoperi – fruit bar, bar înghețată, candy bar de asemenea. Cu noul sediu pe bulevardul George Enescu numărul 47, noua cofetărie este locul în care puteți comanda torturi pentru zile de naștere, nunți, botezuri și alte evenimente sau locul în care puteți ieși cu familia pentru un desert unde să petreceți momente memorabile împreună.

J’adore Choco – o cofetărie cu de toate

La această cofetărie maeștrii cofetari au experiență în domeniu și prepară atent fiecare compoziție care să fie pe gustul fiecărei persoane. Au o experiență de peste 10 ani în domeniu și s-au perfecționat în timpul acesta, astfel încât nicio cerință de gust și aspect să nu fie o provocare prea mare. Pot îndeplini orice viziune a clienților, astfel încât fiecare dintre ei să obțină ceea ce doresc.

Din data de 10.09.2021 porțile se deschid și la cofetaria din Suceava. Veți fi astfel mai aproape ca oricând de acele produse de cofetărie gustoase, aranjate și combinate perfect din punct de vedere al gustului, pentru a crea explozie de gust pe cerul gurii. Nimic altceva decât – delicios!

Fiecare produs pe care îl găsiți aici este preparat din produse 100% naturale. Maeștrii cofetari combină pasiunea lor cu dorințele clienților și astfel apar acele prăjituri și torturi cel puțin perfecte.

Produse de patiserie de toate felurile

Nu ezitați să le călcați pragul pentru că veți descoperi aici o lume a dulciurilor și nu numai. Toate dulciurile sunt preparate cu dragoste și pasiune, acestea fiind și ingredientele lor secrete. Vă puteți baza oricând pe cei de la J’adore Choco pentru că vor termina toate comenzile mereu la timp și se vor plia și pe unele dintre cele mai pretențioase gusturi când vine vorba despre torturi și prăjituri.

Oricând veți avea nevoie de un candy bar aranjat până la cele mai mici detalii, cu toate prăjiturile aranjate perfect pe masă astfel încât vor fura ochii tuturor invitațiilor sau de mese de fructe sculptate, aici le veți găsi.

Îi puteți surprinde pe cei dragi cu un tort creat special în funcție de ceea ce le place, de pasiunea lor. Puteți descoperi chiar și în cadrul paginii lor de Facebook fotografii cu torturile pregătite, care au respectat întocmai cerințele clienților. Cu siguranță această cofetărie va deveni aliatul ideal pentru suceveni și nu numai, pentru orice eveniment important sau zi în care vor să se delecteze cu ceva dulce.

Fiți printre primii care află despre această deschidere și fiți printre primii lor clienți pentru a savura sortimente de prăjituri dintre cele mai delicioase. Data de 10 septembrie va fi doar începutul, dar viitorul va fi plin de delicatese culinare dulci și clienți mulțumiți. Alegeți să vă încântați invitații cu o masă plină de fructe sculptate, cum numai la J’adore Choco veți găsi.

Desertul merge în inimă nu în stomac, așa că nu îngrașă! Nu uitați, de la data de 10 septembrie, ora 10, pe bulevardul George Enescu veți putea călca oricând pragul acestei cofetării minunate, J’adore Choco.

Contact:

Cofetăria J’adore Choco Botoșani – facebook

0757 180 467


Intră acum și în grupul de