Ghid practic pentru alegerea ochelarilor potriviți


Intră acum și în grupul de

O pereche de ochelari de soare sau de vedere trebuie corect aleasă nu numai pentru a arăta bine și pentru a se potrivi aspectului tău, ci și pentru a fi practici în utilizare și pentru a se adapta în mod perfect nevoilor pe care le ai în acest sens. Pentru ca alegerea pe care o faci să fie una perfectă, iată un scurt ghid care îți poate fi de folos.

Ce lentile să alegi pentru ochelarii tăi?

Pentru că există mai multe tipuri de lentile, este important să le alegi pe cele potrivite pentru nevoile și preferințele tale. Ai posibilitatea de a alege o pereche de lentile realizate din policarbonat, acestea reprezentând alegerea supremă atunci când vine vorba de rezistență la impact, calitate optică și greutate, obținând astfel o pereche de ochelari de vedere practici pentru femei și bărbați, o pereche de lentile realizate din sticlă organică, acestea fiind recunscute pentru raportul preț-calitate foarte bun, respectiv o pereche de lentile realizate din sticlă minerală, acestea fiind rezistente la zgârieturi și având o calitate optică foarte bună, însă sunt mai grele și nu atât de rezistente la impact.

Sursa de imagine: Alones / Shutterstock.com

Ce rame să alegi pentru ochelarii tăi?

Ramele pe care le alegi pentru ochelarii tăi de vedere sau de soare sunt cele care te ajută să obții un look anume. Alegerea acestora trebuie să se facă ținând seama nu numai de aspectele specifice ale acestora, așa cum sunt materialele din care sunt realizate sau forma acestora, ci și de aspecte legate de preferințele sau nevoile purtătorului. Așadar, alege ramele în funcție de morfologia feței (rame rotunde pentru fețe pătrate sau dreptunghiulare și rame dreptunghiulare pentru fețe rotunde sau ovale), de nevoile pe care le ai sau de ceea ce se poartă în materie de ochelari de soare sau de vedere. Pentru o pereche de ochelari de soare unici, alege rame la modă, în forma și culoarea care să îmbine în mod armonios ultimele tendințe în modă cu preferințele personale în materie de formă, culoare, design.

Sursa de imagine: Rohappy / Shutterstock.com

Dacă alegerea unei perdele poate schimba aspectul pe care îl are interiorul unei încăperi, în același fel simpla alegere a lentilelor potrivite pentru ochelarii tăi te poate ajuta să obții aspectul estetic dorit. Forma dorită, culoarea preferată, dimensiunea corectă, toate aceste aspecte ajută împreună la obținerea ochelarilor potriviți pe care să îi porți pentru un plus de protecție, pentru confortul și siguranța ochilor tăi. (L.W.C.)


Intră acum și în grupul de