Care sunt cele mai bune zile de pariat?


Intră acum și în grupul de

În lumea pariurilor există multe aspecte importante atunci când îți dorești să obții profit constant din această activitate. Începând de la analizele pe care trebuie să le faci înainte în legătură cu evenimentele pe care urmează să pariezi și ajungând până la momentul în care alegi să pariezi, aceste aspecte sunt foarte importante. Este important să ai răbdare și să pariezi doar atunci când ai analizat toate aspectele.

Nu te grăbi să pariezi dacă nu ai găsit evenimentele pe care le voiai și nu ești cât mai sigur de ele. Este o mare greşeală să te grăbești. De accea este importantă ziua în care pariezi. Dacă vrei să pui biletul zilei și nu ai destule evenimente în acea zi, nu paria pe evenimente despre care nu ai habar.

Există zile când există mai multe evenimente și zile în care există puține evenimente. Este de preferat să aștepți zilele în care oferta de pariuri este una vastă și ai suficiente evenimente din care să alegi.

Nu paria în orice zi

Este de înțeles că vrei să câștigi zi de zi, dar dacă alegi să pariezi în zile cu evenimente sportive puține pe meciuri despre care nu știi nimic, cele mai multe șanse vor fi să pierzi respectivul bilet. De asemenea, dacă nici nu cunoști istoricul echipei respective și modul în care au evoluat, este de preferat să nu pariezi în acea zi.

Un alt aspect important se referă la zilele în care ai o serie de pariuri pierzătoare. Există în viața oricărui parior momente în care nimerește o serie de pariuri pierzătoare. Cea mai întâlnită greșeală de acest gen se aplica pariorilor amatori, deoarece pariorii profesioniști au dezvoltat un autocontrol foarte bun. Consultă sugestiilor lor pe biletul zilei tipsteri profesionisti.

Majoritatea pariorilor amatori nu au un money management foarte bine pus la punct și ajung în situația în care joacă la recuperare. După o serie de pariuri pierzătoare, pariorii care sunt la început sunt tentați să mărească miza pentru a recupera pierderea în ziua respectivă. Nimic nu e mai greșit de atât.

Din cauza seriei de pariuri pierzătoare, nu vei mai avea răbdarea să analizezi evenimentele pe care pariezi și vei căuta pariuri cu cote mai mari. Este de înțeles că șansele de a avea pariuri pierzătoare sunt mai mari decât cele câștigătoare și în acest fel riști să îți pierzi toată banca alocată pe luna respectivă și să accesezi bani destinați altor cheltuieli.

Serie de pariuri pierzătoare

Este de preferat să te oprești din pariat în zilele în care ai o serie de pariuri pierzătoare și să încerci în altă zi. Toți pariorii au zile bune și zile proaste.

Alte momente în care este indicat să pariezi sunt perioadele în care au loc diferite campionate importante. În funcție de sportul pe care vrei să pariezi, există diferite turnee sau campionate, iar oferta de pariere cu siguranță va crește în acele zile și poți prinde chiar și value bets, care sunt pariurile cu cote mărite. De asemenea, dacă ești pasionat de pariuri live, este de la sine înțeles că zilele cele mai bune pentru pariere sunt zilele în care sunt evenimente importante. (C.D.)


Intră acum și în grupul de