Cinci parfumuri ideale pentru a le face cadou unui bărbat


Intră acum și în grupul de

A mirosi bine va fi întotdeauna o scrisoare bună de prezentare în societate. Motivul principal este că prin simțul mirosului putem transmite esența personalității noastre, obiceiurile de igienă și chiar anumite calități. Deși este adevărat, parfumul caracteristic al unui bărbat este un as în mânecă pentru a lăsa o amprentă în amintirile oamenilor și a ieși în evidență în rest.

Daca esti in cautarea unui parfum pe care sa il oferi unui barbat, trebuie sa tii cont de gusturile, varsta si stilul acestuia, deoarece acestia vor fi factori importanti pentru ca alegerea ta sa fie cea potrivita. Prin urmare, mai jos vă aducem cele mai bune parfumuri pentru bărbați de la acest final de an.

1. Essential by Lacoste – parfum lemnos tineresc:

Essential de la Lacoste este un parfum cu o piramidă de mirosuri moale și tinerească. In prima instanta predomina simtul mirosului aromele de bergamota, cassia, portocala, mandarina si frunzele de rosii. Apoi, cu trecerea a câteva ore, notele de paciuli, trandafir, piper și lemn de santal închid acest parfum rafinat ca o cheie de boltă.

Este convenabil să-l folosești în anotimpurile calde în activitățile tale zilnice pentru a merge la birou, o ieșire cu prietenii sau o petrecere de noapte. Transmite libertate, prospețime și virilitate astfel încât să poți avea o aromă plăcută pe tot parcursul zilei și să te simți în siguranță oriunde te duci.

2. Gucci Guilty de Gucci:

Dacă ești în căutarea unui parfum pe care să-l oferi unui bărbat, Gucci nu poate fi lăsat în afara acestei liste. Gucci Guilty: acest parfum apartine familiei aromatice lemnoase olfactive. Printre notele sale aromatice găsim o fuziune echilibrată de lavandă, lămâie, floare africană de portocal, cedru de Virginia, paciuli și vanilie. Are un traseu moale și o durată excelentă.

Un parfum casual, versatil și atemporal perfect atât pentru zi, cât și pentru noapte. Purtand aceasta aroma caracteristica poti transmite senzualitate pentru a atrage atentia oricui se afla la cativa centimetri aproape de tine, astfel incat nu vei trece neobservata indiferent de ocazie.  

3. Antonio Banderas The Secret – parfum picant de chihlimbar:

The Secret este un parfum lansat de Antonio Banderas in 2010. Este descris ca un parfum enigmatic si seducator care captiveaza simtul mirosului. Notele sale aromatice sunt o combinație unică de scorțișoară, bergamotă, piper, mentă, lichior de mere, vanilie, paciuli și note de piele.

Se adaptează oricărui anotimp al anului, de la cel mai cald la cel mai rece. Fără îndoială, este un parfum perfect pentru a-l duce peste tot, dar poate fi un însoțitor perfect pentru ocazii de seară precum petreceri sau o cină romantică. 

4. Le Male de Jean Paul Gaultier – parfum cu note de citrice și mentă: 

Următorul este un parfum Jean Paul Gaultier, deci este sinonim cu clasă și virilitate. Notele sale de varf sunt lavanda, menta, bergamota si cardamom; notele sale de inima sunt scortisoara, floare de portocal si chimen; iar pentru a termina notele de bază sunt vanilie, ambră, lemn de santal și cedru.

Este un parfum potrivit pentru bărbații de toate vârstele care doresc să aibă un miros plăcut indiferent de ocazie. Poate rezista pe piele ore in sir iar urma sa predominanta este ideala pentru a percepe fuziunea aromelor acestui parfum la cativa centimetri distanta. Va fi perfect pentru a evidentia si transmite senzualitatea.

5. Nautica Voyage – parfum proaspăt și care provoacă dependență:

Nautica Voyage este un parfum care aparține familiei olfactive lemnoase acvatice. Dintre notele sale aromatice, cele mai predominante arome sunt măr, cedru, mosc, chihlimbar, lotus de apă și frunze verzi. Are o formulă de lungă durată care rămâne pe piele și îmbrăcăminte.

Este ideal de purtat la ocazii casual, mai ales acele zile mai insorite si calduroase in care transmiterea prospetimei va fi esentiala. Te va face să simți că ai ieșit proaspăt de la duș. Va fi complementul tău perfect pentru a crea o impresie bună.(W.M.)


Intră acum și în grupul de