Iată 3 moduri în care poți purta o cămașă în ținute diferite

Cămașa este o piesă vestimentară foarte purtată. Aceasta s-a bucurat de popularitate în trecut, rămâne de interes in prezent și cu sigruanță interesul pentru aceasta va mai exista și în viitor. Poate fi purtată cu stil indiferent de felul în care te îmbraci, iar în funcție de model și culoare poți realiza ținute excepționale în care să te simți comodă și încrezătoare. Dacă îțî dorești să descoperi în ce moduri poți purta cămașa, citește în continuare acest articol.

Află cum poți purta cămașa în 3 stiluri diferite:

Office

Multe persoane aleg să poarte cămașă doar atunci când merg la birou sau când adoptă o ținută office. Este drept, aceasta se potrivește de minune acestui stil, iar cu o cămașă potrivită nu ai cum să dai greș. Pentru astfel de ținute pentru birou poți merge pe o cămașă clasică albă sau chiar neagră. Purtată cu un sacou pe măsură și pantaloni de stofă nu ai cum să ai o ținută greșită cu aceste combinații. În ceea ce privește costumul pe care îl alegi, poți jongla cu diverse culori, nu neapărat să mergi pe clasicul negru. Poți opta pentru un costum albastru, verde smarald sau crem. Aceste culori arată excepțional indiferent de sezon și nu sunt nici prea extravagante.

Elegant

Urmează un eveniment important și ești în pană de idei? În cazul în care nu ai ales deja o rochie, poți merge pe varianta clasică de pantaloni și cămașă sau rochie și cămașă. În felul acesta știi că nu ai cum să dai greș și sunt o mulțime de cămăși din care poți alege pentru un eveniment important. Modelele cu volane sunt cele mai apreciate atunci când vine vorba despre o ocazie, așa că tot ce trebuie să faci este să găsești una pe gustul tău și o stilizezi cât mai mult pentru a te reprezenta cât mai bine.

Casual

Cămașa este o alegere excelentă pentru o mulțime de stiluri și ținute. În cazul în care nu ești o persoană care adopta stilul office, atunci casual s-ar putea să fie pe gustul tău. O cămașă nu poate fi purtată neapărat doar cu pantaloni de stofă și sacou. O poți purta fără probleme cu blugi sau cu pantaloni chino. Pentru că o ținută casual este mai relaxantă, poți opta pentru o mulțime de modele de cămăși pe care să le stilizezi. Poți merge pe culori aprinse, pe modele îndrăznețe și pe dimensiuni diferite. Dacă îți dorești să te inspiri, intră pe site-ul Atmospherefashion.ro și aruncă o privire căutând ceva pe gustul tău.

Cămașa poate fi purtată în diferite feluri cu diferite ținute. Indiferent de culori sau model, dacă ai ales pereche de pantaloni potrivită sau fusta pe măsură nu ai cum să greșești. De asemenea, este o idee excelentă pentru momentele în care ai rămas în pană de idei. Tot ce trebuie să faci este să pui o cămașă rapid pe tine, o pereche de jeans și gata! Ai o ținută completă potrivită pentru o ieșire în oraș cu prietenii și nu numai. (S.E.O.)

Sursa foto: pexels.com

loading...