Tipologii de jucători de păcănele!


Intră acum și în grupul de

Poate că etichetările nu ajută prea mult în industria cazinourilor, dar cu siguranță nu fac nici rău. S-ar putea, desigur, ca aceste catalogări să nu fie corecte și că totul să nu se rezume la ele, până la a nu mai vedea dincolo de acestea. Ne referim aici la identificarea unor tipologii de jucători de păcănele, căci încercăm să analizăm comportamentul lor și cum îi face să fie într-un anume fel sau nu. Iubitorii de sloturi sunt pretutindeni, sunt prezenți în orice locație online sau offline și seamănă, de obicei, unii cu alții, judecând în baza caracteristicilor lor și de cum reacționează în fața jocurilor. Atitudinea lor în fața pierderii sau câștigurilor îi înscrie într-o anumită categorie care le definește o personalitate, iar asta ar putea fi amuzant în egală măsură ca și distractiv.

Te invităm și pe tine să îi observi, data viitoare, printre jucătorii care aleg 77777 gratis sau orice alternativă virtuală, pe cei pe care îi enumerăm mai jos. Desigur, nu obiectificăm pe nimeni, căci fiecare are deopotrivă calități și defecte asumate în egală măsură.

Răbdătorul   

Așa cum îi spune și numele, răbdătorul este înzestrat cu darul așteptării. Nu se grăbește, nu crede că timpul este valoros și investește oricât doar-doar norocul va fi și de partea lui. Tipul acesta de jucător de păcănele are un scop clar în minte și nu se va abate de la acesta, chiar dacă pentru a-l atinge trebuie să aștepte chiar și câteva ore sau zile pentru a se întâmpla. Nici măcar nu se supără când nu se întâmplă cum își dorește, pentru că, din nou, discutăm aici despre un individ care a dezvoltat darul anticipării și de a se împăca cu ideea.

Impacientatul  

Este chiar opusul persoanei descrise mai sus: impacientatul nu are timp de pierdut și cu siguranță că va grăbi lucrurile atunci când și dacă va putea. Poate că nici nu va depinde de el, de site, de mecanism, dar va face orice ca totul să se termine cum vrea el și într-un timp calculat realist. Nici măcar nu realizează că graba nu îi garantează neapărat succes, și ia decizii iraționale, apasă butoane la repezeală și necalculate, uneori furios și nervos. Problema este că ajunge să nu se bucure de absolut nimic și nici când va câștiga nu va fi satisfăcut.

Cel mereu fidel

Vorbim aici despre tipul de jucător dedicat unui singur tip de jocuri de păcănele. Acesta va rămâne devotat variantei respective mult și bine, fără ca măcar să se gândească să încerce vreun alt slot. Este de părere că niciunul nu îi merită atenția sau interesul, așa că preferă să joace mereu și mereu aceeași versiune de păcănele, cu toate că se privează de distracții diferite. De menționat este și faptul că va ajunge atât de bun la această categorie, că nu va mai conta nimic, nici măcar când câștigă ceva, pentru că este destul de previzibil totul.

Cel care încearcă totul

Și aici avem un tip de jucător care este în contrast cu ce am descris anterior, adică persoana care alege să încerce, dacă ar putea, în fiecare oră un alt joc. Cu cât sunt mai multe sloturi pe care să le vadă, cu atât va sta mai mult pe un site, doar doar va avea timp să le testeze pe toate. Și când te gândești că sunt mii de opțiuni de păcănele, ar poate deveni frustrant și ușor confuz.

Cel cu strategii

Ai crede că la păcănele nu prea ai nevoie de vreun truc anume ca să câștigi, dar sunt indivizi care te-ar contrazice. Adică indivizii care fac parte din tipologia de jucători care sunt deghizați în cei cu strategii. Se încăpățânează să creadă că au găsit secrete bine ascunse și pe care le-au deslușit, nu vor să spună nimănui ceea ce cred că dețin și se încăpățânează să creadă că atunci când au făcut-o, s-a întâmplat pentru că au făcut ei în așa fel încât să fie așa.

Cel ușor de mulțumit

Am vorbit despre jucătorii de păcănele pretențioși, despre cei secretoși, dar nu am spus nimic despre cei care se mulțumesc rapid cu puțin. Sunt persoane care sunt ușor de satisfăcut, chiar și când vine vorba despre sloturi. Se întâmplă mai ales celor noi, care abia ce intră în lumea asta și care nu știu dacă ar trebui să pună prea multe întrebări, așa că se mulțumesc cu primele variante cunoscute îndată ce au ajuns pe un cazino online. Nici măcar riscurile asumate nu sunt unele notabile, și nici că ar putea fi ceva greșit.

Jucătorul fără compromisuri

Mizând pe zicala “totul sau nimic”, o să întâlnești în cazinourile fizice sau digitale și jucători care nu acceptă câștiguri mici și care nu acceptă să fie conservatori când vine vorba despre riscuri. Vor și vânează sume mari, iau decizii pripite și grăbite, fac combinatii negândite și prost analizate, sperând ca totul să se termine cu un profit cu multe zerouri.

Artistul evadat

S-ar putea ca acesta să fie preferatul tuturor, pentru că totul pare foarte boem și destul de interesant. Denumirea pentru acest tip de jucător de păcănele are la bază premisa că sunt persoane care ajung să joace la păcănele doar pentru a se relaxa, pentru a evada într-o lume fără probleme, de a se detașa de toate problemele și stresl. Persoana de-aici găsește în sloturi o metodă de a se desprinde de griji și de a regăsi o stare de calm și sensibilitate. Iar tot ce înseamnă acea experiență o vă ajuta să își stabilească starea de bine.

Catalogarea jucătorilor de păcănele poate continua, căci sunt atât de multe figuri și tipologii ușor de recunoscut. Că este vorba despre individul care mai face încă o rotire până iese, despre cel care renunță înainte să înceapă totul sau despre cei care refuză cu totul ceva din această categorie, cu toți caută plăcerea jocului. Și asta se poate găsi atât timp cât există deschidere spre a înțelege și ceea ce nu se cunoaște de la cazinourile online. (R.B.)


Intră acum și în grupul de