VIDEO// Un grup de elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava a lansat videoclipul unei colinde compusă și interpretată de ei


Intră acum și în grupul de

Un grup de nouă elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava intitulat „Vestitorii Ajunului”, a anunțat că a lansat o colindă nouă -„Colindăm tot omu’ bun”- compusă și interpretată de ei.

Cei nouă elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava spun că de mult timp își doreau să facă împreună o colindă care să fie doar a lor.

Astfel, după ce au stabilit împreună linia melodică, Iuliana Chirica, alături de  colegele ei Irina Tucaliuc, Ana-Maria Ciornei și Cristina Dorofteiesei, au scris versurile.   

Orchestrația și linia melodică aparține colegului lor George Dumitriu, la vioară cântă Luca Gabriel Morar, Cătălin Marcian la trompetă, Cosmin Croitor la fluier și saxofon și  Mario Pentilescu la clarinet.

„După multe repetiții, ne-am simțit pregătiți să înregistrăm…. După ce am primit înregistrarea, am fost să filmăm într-un cadru de vis, un peisaj de nedescris, pe muntele Rarău!”, spun membrii grupului care mulțumesc pentru sprijin unor oameni extraordinari atât în ceea ce privește sunetul cât și realizarea videoclipului.

„Florin Pastor a avut grijă să sune totul perfect, iar Dodo Visuals să avem cea mai bună claritate și cel mai frumos videoclip!  După mult timp de muncă, ne-am arătat nouă că visele devin realitate când lupți și muncești pentru ele!”, arată membrii grupului.

Grupul „Vestitorii Ajunului” subliniază că această perioadă e cea a cadourilor, a sufletelor blânde, a creștinilor.

„Luna aceasta, este cea mai importantă, deoarece, învățăm să fim mai buni unii cu alții, să dăruim zâmbete și mici atenții celor dragi!”, au mai transmis elevii suceveni.


Intră acum și în grupul de