Reparații și înlocuire a bateriei telefonului – ai încredere în Glassgsm


Intră acum și în grupul de

Când ai un telefon marca iPhone, Samsung sau Huawei știi că nu îl poți lasă pe mâinile oricui pentru reparații. Glassgsm este un service autorizat ce se ocupă de aceste mărci de telefoane, iar asta înseamnă că vei avea garanția calității și piesele înlocuite vor fi originale sau de calitate premium.

Înlocuire baterie și alte reparații – durabilitate îndelungată

Dacă bateria nu te mai ține ca la început, cei de la Glassgsm se ocupă de inlocuire baterie pentru o varietate de modele ale mărcilor de telefoane anterior menționate. Totodată se ocupă de înlocuire sticlă și display, a camerelor, mufei jack, difuzorului, microfonului, senzorilor, antenelor, butoanelor, capacelor spate și multe altele.

În funcție de reparație primești o garanție între 90-180 de zile. Dacă se respectă instrucțiunile tehnicianului, reparația va fi una durabilă. Telefonul se repară la sediul lor din Suceava și poți asista la reparație dacă nu necesită mai mult de 90 de minute. Iar pentru cei din restul țării telefonul se poate trimite prin curier, iar tot procesul durează 3 zile de la trimitere la primire a telefonului reparat.

Recomandările vorbesc de la sine

Atât cei din Suceava, cât și cei din restul țării și-au făcut timp pentru a acorda o recenzie celor de la Glassgsm, iar acestea spun totul despre echipa de aici și serviciile oferite. Sunt profesioniști, prompți și chiar și când vine vorba de probleme imposibile ei se vor strădui să găsească o soluție.

Dacă lași telefonul la reparat, cei de la Glassgsm îți oferă altul la schimb până al tău este gata. Ei își doresc să îți repare telefonul cât mai rapid la o singură vizită aici, de aceea au pe stocul lor piese pentru cele mai frecvente reparații. În medie, reparația poate dura și 30 de minute. Pe glassgsm.ro poți afla mai multe despre reparații.

Decodare telefoane

În cazul în care ești limitat de vechiul operator de telefonie mobilă și vrei să treci la altă rețea, cei de la Glassgsm se ocupă și de acest lucru. Completând un formular online poți afla prețul unei decodări. Aceștia au surse de încredere pentru decodări, iar comunicând IMEI-ul și celelalte detalii afli rapid ce te interesează printr-un e-mail. Pentru reparații poți consulta lista de prețuri pe site.

Ce mai trebuie să știi despre serviciile lor

Poți urmări statusul reparației pe site introducând ID-ul comenzii și e-mailul de facturare. În cazul în care vrei să trimiți telefonul prin curier plasezi o comandă pe site, alegi modelul telefonului, reparația, completezi datele personale, iar apoi finalizezi cu opțiunea “Cheamă un curier”. Poți opta între factură și bon fiscal ca document ce atestă garanția reparației.

Așadar, dacă ai un telefon scump nu-l lăsa pe mâna oricui fiindcă nu se știe dacă îți înlocuiesc piesele cu unele de calitate. Bazează-te pe cei de la Glassgsm, ei dorindu-și să mulțumească mereu clientul, dând dovadă de profesionalism. Indiferent de unde ești, contactează-i pe cei de la Glassgsm și dacă în altă parte poate n-au reușit să repare o defecțiune, aici e posibil să găsească rezolvarea.

Contact:

0754554645

[email protected]


Intră acum și în grupul de