7 motive pentru care să optezi pentru un sejur pe litoralul românesc


Intră acum și în grupul de

De ce să alegi o vacanță pe litoralul românesc?

Dacă până acum ai crezut că nu ai suficiente motive să optezi pentru un sejur pe litoralul românesc, ei bine, trebuie să știi că există totuși câteva pentru a petrece o vacanță pe țărmul românesc al Mării Negre.

Oferte accesibile

Fie că îți dorești un weekend pe malul mării, fie că alegi o vacanță pe mai multe zile, poți opta pentru mulțimea de oferte litoralul romanesc. Soarele cald, plajele cu nisipuri fine, gelateriile din stațiune, restaurantele diversificate, optimismul celor din jur, distracția și voia bună, te vor însoți pretutindeni.

Petreceri de vis

Dacă ești fan al petrecerilor și al vieții de noapte, atunci cu siguranță Stațiunea Mamaia este locul potrivit pentru tine. Cunoscută și sub numele de Ibiza Europei de Est, Mamaia este preferată pentru cluburile de lux, restaurantele sau petrecerile organizate pe malul mării, frecventate adesea de tineri și de către cei dornici de distracție.

Nu trebuie să mergi neapărat în străinătate pentru o vacanță pe plajă de neuitat, ci poți alege din categoria de oferte vacante pe litoralul românesc, una care să corespundă nevoilor tale, fie că îți dorești mai multă distracție, fie doar multe ore de relaxare.

Cere ajutorul unei agenții de turism pentru a te ajuta cu cele mai multe oferte vacante în Mamaia. Astfel, te asiguri că vei fi cazat nu foarte departe de locurile unde distracția e în toi.

Stațiuni balneoclimaterice

În schimb, tot mai mulți optează pentru litoralul românesc datorită stațiunilor balneoclimaterice regăsite pe malul Mării Negre. Venus cu izvoarele sale sulfuroase, Saturnul cu al său nămol terapeutic, Eforie Nord renumită pentru tratamentele sale curative cu apă sărată provenită din lacul Techirghiol sau Marea Neagră, sunt doar câteva dintre motivele pentru care multă lume e în căutare de oferte litoralul romanesc.

Escapade romantice

Surprinde-ți iubita sau soția cu o escapadă romantică și cazați-vă într-un hotel de 4 stele, în Mamaia sau în Eforie Nord. Bucurați-vă împreună de plimbări lungi pe malul mării prin nisipul fin și fierbinte, savurați un cocktail, petreceți nopțile pe faleză sau în cluburile de noapte și achiziționați suveniruri romantice din Satul de Vacanță. De asemenea, vă puteți bucura de compania celuilalt în ședințele de masaj sau hidromasaje în incinta hotelului.

Obiective turistice străvechi

O vacanță presupune și vizitarea unor obiective pe care ți-e dat să le vezi o dată în viață, sau de mai multe ori, dacă deveniți fani ai litoralului românesc. Cetatea Histria, Edificiul Roman cu mozaic, Complexul Muzeal de la Adamclisi, Cetatea Noviodunum ori Cetatea romano-bizantină Argamum sunt doar câteva obiective turistice ce pot deveni amintiri plăcute.

Temperaturi optime

Temperaturile optime exterioare din timpul sezonului de vară, dar și temperatura mării, ambele datorate unui climat mediteranean, fac din litoralul românesc o alegere potrivită. Soarele din timpul verii și brizele line marine de seară, te îndeamnă să petreci cât mai mult timp pe plajele fierbinți și să profiți de oferte vacante pe litoralul Mării Negre.

Plaje cu nisipuri fine

Plajele cu nisip fin, auriu și apa mării verde-albastră parcă te cheamă în zilele toride de vară să te relaxezi. Soarbe un cocktail și bronzează-te pe una dintre plajele litoralului românesc și uită de griji și de stres.


Intră acum și în grupul de