Acasă Monden 3 Piese sport cool de sezon

3 Piese sport cool de sezon


Intră acum și în grupul de

A crea ținute zi de zi nu este așa ușor cum pare. Indiferent de locul în care îți propui să ajungi în ziua respectivă, trebuie să te gândești la faptul că ceea ce vei alege te va pune în valoare și te va ajuta să ai mai multă încredere în tine. Dacă vorbim despre stilul sport, atunci ar mai trebui să iei în calcul și libertatea de mișcare de care ai nevoie. Mai jos, regăsești câteva piese care nu ar trebui să îți lipsească atunci când abordezi acest gen.

Treningul



Nu demult, treningul a fost asociat cu antrenamentele sportive, însă, treptat, a devenit o alegere de zi cu zi, lejeră și din ce în ce mai la îndemînă. Fie că vrei să îți petreci timpul în aer liber, la sală, la cumpărături sau să ieși cu prietenii, nu ai cum să dai greș. Pe Fashion Days găsești o varietate de produse care, cu siguranță, se vor potrivi cu activitatea ta. Alege materiale care se simt plăcut pe piele, din bumbac sau amestec, pentru a nu-ți provoca mâncărimi. Dacă ești mai friguros, atunci adaugă în coșul tău de cumparături și un set termic format din bluză și pantaloni. Nu uita că există și diverse tehnologii de ajutor în timpul exercițiilor intense, precum cele care permit pielii să respire și care absorb umezeala. Îndrăznește să alegi culori care să te avantajeze, însă ține cont că nu este obligatoriu să fii asortat din cap până în picioare.

Hanoracul

Când vine vorba de a-ți achiziționa câteva hanorace de la Fashion Days, este dificil să te hotărăști doar la unul. Poți alege un model cu fermoar sau fără închidere, cu buzunar kangaroo. Sunt comode, au diferite nuanțe și se pot combina ușor. Poartă-le peste un tricou, cu jeanși, iar pe deasupra o jachetă lejeră, atunci când vremea nu este tocmai călduroasă. Dacă practici un sport solicitant, pune-ți în rucsac câteva schimburi pentru a nu fi nevoit să pleci cu hainele transpirate. În ceea ce privește mărimea, ai la dispoziție atât variante care urmează linia corpului, cât și cele supradimensionate. Totul depinde de preferințele tale, dar și de felul în care te simți.

Tenișii

Completează-ți outfit-ul cu o pereche  sau două de încălțări sport, pentru a te bucura mai mult timp de ei. Pot fi din piele sau textil, cu diferite imprimeuri și logo-uri. Totuși, important este să îți susțină piciorul, să aibă o talpă flexibilă și să fie adaptați nevoilor tale. În cazul în care optezi pentru varianta slip-on, folosește încălțătorul pentru a evita deteriorarea din zona călcâiului. Dacă vrei să le prelungești viața, curăță-i după fiecare purtare cu o cârpă de bumbac sau o perie, în funcție de materialul din care sunt confecționați.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version