Hairstyliștii sunt mai aproape de tine, prin Stailer


Intră acum și în grupul de

Te-ai gândit vreodată cât este de simplu să te programezi online la salonul preferat? Stailer vine acum cu numeroase beneficii de acest tip pentru toți cei care vor să facă o vizită la un salon. Platforma este foarte ușor de folosit și dispune și de aplicație. Sunt hairstyliști mai aproape de tine prin Stailer, la care te poți programa online.

Platforma stailer.ro este locul în care poți descoperi unele dintre cele mai bune, moderne și curate saloane din zona ta! Acestea oferă servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Orașele în care este disponibilă programarea online depășesc numărul 30. Poți face oricând o programare la pensat femei Suceava sau la aranjat barbă.

Fiecare salon are detaliate serviciile și timpul în care acestea se efectuează. Alături de aceste detalii se mai regăsesc și informații cu privire la preț, locația exactă, recenzii și ce alte servicii mai sunt disponibile la salonul respectiv.

Aplicația Stailer – programări direct de pe telefon sau tabletă

Împreună cu site-ul, aplicația este și ea o altă modalitate de a te programa la salon. Aceasta este la fel de simplu de utilizat și presupune aceiași pași de urmat. Pentru a vedea interfața și beneficiile ei, instaleaza aplicatia Stailer și programează-te online la salonul preferat.

O mulțime de saloane și hairstyliști se regăsesc acum și pe aplicație. Aceasta îți oferă posibilitatea de a te programa de pe telefon sau de pe tabletă, descărcând gratuit aplicația. Este disponibilă pe Google Play, App Gallery și App Store.

Prin aplicație poți face o mulțime de operațiuni care să te ducă direct la hairstylistul preferat. Poți anula programarea, o poți repeta, reprograma la altă oră, poți folosi harta interactivă, seta remindere și mulți alți pași.

Descoperă serviciile de înfrumusețare din zona ta

Aplicația și site-ul permit alegerea genului tău, a locației unde urmează să te programezi și a serviciului de care ai nevoie. După ce ai ales genul tău, vor fi afișate doar serviciile corespunzătoare acestuia.

Prima pagină a site-ului este la fel de simplu de utilizat ca și cea a aplicației. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt aceiași. De pe telefon, laptop, tabletă sau PC te poți programa la unul dintre cei mai buni hairstyliștii din zona ta! Acum nu mai trebuie să suni la recepție, nu mai trebuie să mergi la salon pentru a te programa, ci din confortul propriei case poți face acest lucru.

Stailer este un mod revoluționar prin care poți efectua o programare la salonul de înfrumusețare. Fie că vorbim despre schimbarea unui look sau despre un serviciu de întreținere, de cosmetică, de servicii de acest gen de care aveți nevoie ocazional sau mai des, în orice caz te poți bucura de mult confort. De asemenea, sunt disponibile saloane ce oferă servicii pentru femei și bărbați, așadar vă puteți programa împreună în aceeași zi.

Prin intermediul site-ului și aplicației poți vedea și care sunt părerile clienților care au călcat deja pragul salonului. Dacă ai alte întrebări sau nu te descurci cu programările, trimite o solicitare la adresa de e-mail [email protected] sau accesează live chat-ul.


Intră acum și în grupul de